Antideprasanı bıraktım diyemi oldu ve düzelir mi?

Doktor kontrolü ile azaltarak bırakmalısın. Ama madem bıraktın korkma. İlk bi kaç gün yoksunluk çeker vücudun. Sonrasında sabırlı olur ve mental olarak sağlam durursan, normale döner uyku düzenin.
Tabi ki düzelicek. Kafaya takıp anksiyeteni tetikleme. Kafanı ne kadar boşaltırsan, düşünmezsen o kadar çabuk dalarsın uykuya. Ve sana bi tavsiyem. Madem bıraktın antidepresanları. Uyumana yardımcı olması için bitki çayları içebilirsin akşamları 1 fincan. Sarı kantaron çayı doğal antidepresandır. Hem zihnini hem vücudunu rahatlatır. Tavsiye ederim dene.
Ama sürekli bunu düşünüp kafaya takarsan zaten uyuyamazsın. Sen akışına bırak. Uykunun geldiğini hissettiğinde iç çayını yat uyu. Bi de YouTube dan dinlendirici müzik aç uygun bi ses düzeyinde. Emin ol bi kaç güne düzene girecek. Bende yaşadım benzerlerini yakın zamanda. Şimdi pat diye uyuyorum çok şükür
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet öyle tek seferde bırakılmamalı vücûd o ilaçlara alıştı depresyon geri tetikler onun için dozunu azalatarak bırakmalısın
Uyku düzeni yerine gelir daha çok yeni vücûd alıştığı için yapamıyor zamanla eski haline dönersin akşamları çay kahve den uzak dur
Şöyle diyim nekadar kullandığına bağlı yaramıyorsan belki yeterince iyileşmedin daha ben 4 yıl kullandım 2 yıl iyileşme süreci 2 yıl bırakma süreci
Bendede bazen oluyordu hiç uykuya zorlama kendini olmuyorsa geç yat erken uyan bi müddet uykusuz kalırsan düzelir
O bendede oluyor video aç izle öyle dalarsın kafa meşguliyet istiyor bende halen öyle bi alışkanlık oldu yoksa yatamıyorum
Yavas yavas biraksaydin. Zamanla biraktiriyorlar geneldd
Geçermi bu uykusuzluk
Ilaclar uyku yapiyor. Uyusturuyorlar insani. O tedirginliklerin kalmadiysa rahat rahat uyursun
Kendin mi bıraktın
Şaka mısın ya? Adam gibi soru soruyorum. Psikiyatr mı azaltarak kesti yoksa sen biranda mı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş