ACIL.. Sizce bundan kurtulmus olmam dogrumu, iyimi olmus?

mesela guya benii cok seven bir cocuk vardi.. geldi gitti birseyler dedii ilk dedigi sey (evlenmek isteyen biri bide) yaaa evlilik su kadar ediyo soyle boyle.. kendi ailesi burada olmadigi icinn yani anne baba kardesler disii.. cooook kucuk dugun istiyor. kimseyi cagirmak istemiyor sonra benim cevrem coook buyukk yaa ne gerek varki o insanlarin hepsini cagirmaya soylede boyle dedi sonra gelmiss hesap kitap yapiyor.. ev yatak oadasi salon sukadar tutar sukadar eder nebilim ne saydi durdu.. bu benim tabikide zoruma gitti evlenmek isteyen o ama affedersin g*tude yemiyoo..
sonrada ertesi gunn annanesii gorucu bi kiz bulmuss buda m*al gitmis kizla gorusmuss guyaa konusmamislar bakismislar babalari yanlarindayken, hatta o aksam ailecek onlarla yemege cikmislar.. bir kac gun sonra anlatiyoo bunu baanaaa.. allahtaaaaan sevgilii olmamistikk ama oyle gibiydik aslinda sadece laf olarak dememistikk.. sonrada zaten aramiz acildi ben onu tamamen sildimm..

Yani o tatile gitmisti aile ziyaretine... o hafta sonu doluydum yazamadim ama her girdigimde kac kez yazdim, en son mesaji ben atmistim oda ertesi gun bile bakmamisti.. birsey mi oldu diye sordum kac kez okadar saatler sonra geri yazardi yok felan sonra aramiz oyle acildi iyice. bende sonradan trip attim iyice. geri donusunde sadece bi yazdim hayirli yolculuklar sagol dedi okadar en son yazdigima begeni atti.. bir hafta sonra geri yaziyo niye yazmadin, yazmak konusmak isteseydinn bana yazardinn beni suclamaya calisti. dedim bundan sonra evet dusunmem lazim.. oda diyo yanlis anlasilma.. bende hmm dedimm begeni atti okadar 1 ay oldu bu mesaj uzerine.. ve onun buraya geri donusu 2 ay oldu..

eskiden onu gorudugumde kalbim atardi heycanlanirdimm onu gorunce. ve gecen hafta karsilastik yine iki saniye bile olsa hicte kalbim atmadiii hic birsey hissetmedim..

sizcee en dogrusunu mu yaptim ondan uzak durmakla?

ACIL.. Sizce bundan kurtulmus olmam dogrumu, iyimi olmus?