Uyku felci ne kadar kötüymüş dün yasadigim olayi anlatım
Is yerinde biraz kestirim dedim ve uykuya daldim ortam karanlik bu arada (bi arkadas ta yanimda telefonla ilgileniyor kulaklik var kulağında)
Uyandim ama zaman mekan kavrami gitmis yani nerdeyim ben diye düşüyorum ortam atmosferi korkutucu elimi kolumu bile oynatamiyorum arkadasa seslenim dedim sesim çıkmıyor sesleniyorum çıkmıyor sesim cildiricam noldu bana neresi burası?
Halusunasyonlar görüyorum uyku ile uyaniklik arasinda kaldim neyse ki zaman gectikce vucudumu oynatmaya baslayinca bu durum bitti.
Is yerinde biraz kestirim dedim ve uykuya daldim ortam karanlik bu arada (bi arkadas ta yanimda telefonla ilgileniyor kulaklik var kulağında)
Uyandim ama zaman mekan kavrami gitmis yani nerdeyim ben diye düşüyorum ortam atmosferi korkutucu elimi kolumu bile oynatamiyorum arkadasa seslenim dedim sesim çıkmıyor sesleniyorum çıkmıyor sesim cildiricam noldu bana neresi burası?
Halusunasyonlar görüyorum uyku ile uyaniklik arasinda kaldim neyse ki zaman gectikce vucudumu oynatmaya baslayinca bu durum bitti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam gadası 🙃
Allah beterinden korusun.
Amin
halk dilinde karabasan olayını yaşamışsın, ben hiç yaşamadım merak etmiyorum da değil
Dün uykusuzdum galiba ondan oldu
Kötü bisey ya insanin sesinin çikmamasi ve vucudunu oynatamamasi
Aslinda çocukken de olmustu ama bu sferki halusunasyonlar gösteriyordu yanimda da arkadas var şaşırdı noluyor diyo
Ben sürekli yaşıyorum
Cocukken oluyodu bana ama bu sufer ki halusunasyon gosteriyodu
Sende halusunasyon goruyomusun?