Kendi mi bildim bileli çene yamukluğum var. Alt çenem biraz ileride ve asimetrik duruyor. Ağzımı tam kapamaya çalışınca bir alt çenemin bir kısmı içeride diğer kısmı dışarıda kalıyor. Fotoğraf çekilirken aşırı derecede belli olduğu için özgüvenim düşüyor. Onun dışında ağrı vs yaşamıyorum dediğim gibi sadece beni görünüş olarak rahatsız ediyor. Birde bu ekonomide o kadar parayı vermek biraz yürek istiyor. Çünkü arabamı satmam gerekecek ve satarsam bildiğiniz gibi ekonomik yüzünden bir daha alamam. Sizce sadece görünüş için o kadar para verip çene ameliyatı olmaya değer mi belki ilerde sorun çıkartır falan diye şimdiden düzeltmek istiyorum çenemi ama bu ekonomi de de o kadar parayı bir ameliyat için vermek zor geliyor. Ekonomi iyi olsa gözümü kırpmadan verirdim ama işte… sizce ne yapmalıyım
Değmez bu ekonomide o kadar büyük para vermeye
Ben olsam verirdim görünüşte olsa benim için önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Knk çene herkesde varda yazık etme o parana bence seni beğenen doğal beğensin
Haklısın knk ama gerçekten fotoğraf çekilince çok yamuk duruyor hatta sırf bunun yüzünden hiçbir sosyal medya uygulamasına fotoğraf koyamıyorum olanlarda maskeli hep : /
Knk bende ki sorun daha kötü göğüs büyüklüğü hastalığım var ameliyat olmam gerekiyormuş
Geçmiş olsun knk ne kadar ameliyat masrafı var peki
Düzeltilmiş çenenin 60000TL para getirme ihtimali yok herhalde.
(Tabi sinema artisti değilsen, ki o da sakıncalı çenesi yamuk karakter rolü alamayacaksın.)
Tabi ameliyat sonrasınıda düşün, belkide aylarca pipetle beslenmek zorunda kalacaksın.
Haklısın ameliyat süreci de zorlu tabi. Ama ne biliyim herkes doya doya fotoğraf çekiliyor benimse içimde hep bir ukte kaldı. Bazen rahatsız ediyor çenem uyuşuyor falan ama o da arada oluyor genel olarak rahatsız etmiyor. Olmak istiyorum ama bu ekonomide o kadar parayı veresimde gelmiyor çünkü elime bir daha 60 bin geçmez ki arabayı satsam yerine başka da alamam
çenenin görünüşünü benzetebileceğin bir isim var mı ona göre yorum yapayım
Yani bi isim gelmedi aklıma google da kendime uygun bir görselde bulamadım öyle düz bakınca çenemin bir tarafı diğer tarafa göre daha şiş duruyor ve çenem hafif şişkinlik olan yere kaymış durumda
yüz veya çenedeki asimetriklik çoğu kişide var aslında mesela benimde yüzüm asla simetrik değil ama çoğu kişi bizim taktığımız kadar takmıyor eğer çok ciddiyse yaptırmak daha iyi olabilir ama sağlıkla ilgili bir problemin yoksa ve cidden çok büyük bir kayma yoksa 60 bin verilmez bence
Haklısın herkesin ki simetrik değil ama benim ki gerçekten baya bir yamuk. Fotoğraf falan çekince çok belli oluyor. Sağlık sorunum da ağrı falan yok ama genel olarak bir küt küt sesler duyuyorum ve çabuk yoruluyor çenem konuşurken yemek yerken falan ikide bir dinlendirmek zorunda kalıyorum. 60 bin de büyük para olduğu için çok kararsızım versem mi vermesem mi diye
günlük hayatında ufak tefek de olsa sekmeler yaşatıyorsa bence bir doktora git hem tam fiyat öğrenirsin hem de doktor gerekli olup olmadığını daha iyi bilir. çok büyük bir sorun yoksa gerisi sana kalmış eğer ilişkilerine çene problemin yansıyorsa insanların seni beğenmemesine dışlamasına ve onların bu kötü tepkileri yüzünden kendi yaşantınıda mutsuz ediyorsa olabilir aslında ama 60 bin lira için değer mi iyi düşünmek lazım
Haklısın sanırım görünmek en iyisi bir doktora.. aslında özgüvenim düşük fotoğraf çekinmiyorum falan ama görünüş olarak insanlar hakkımda ne düşünüyor falan pek takmıyorum çünkü beni seven sonuçta böyle de sever. Ama yinede düzeltmek istiyorum görünüşten çok rahatsız eden bişey varsa çenemin yamukluğuna bağlı olarak konuşurken kelimeleri bazen kısık sesle çıkartıyorum ya da bazı kelimeleri söylerken dilim bazen dönmekte zorlanıyor harfleri bazen yutuyorum. Bu yüzden ameliyat olmak istiyorum ama bu ekonomide o kadar parayı vermek çok fazla geliyor. Sen olsan verir miydin? Diyelim ekonomik durumun iyi değil ama kötüde değil. Orta hallisin falan 60 bin tl ameliyata verir miydin?
eğer doktor olmam gerektiğini söylüyorsa sağlık için hayat kalitemi arttırmak için verebilirdim ancak sırf dış görünüş için 60 bin vermem. ayrıca olmam şart değilse hayatımı ufak tefek şeyler hariç etkilemiyorsa bu parayı vermek beni maddi sıkıntıya sokacak mı hayatımı kötü etkileyecek mi onu düşünürdüm ve benim hayatımı büyük ihtimal baya etkilerdi sağlık sorunum yoksa olmazdım ☺️
Anladım peki son olarak hem gündelik hayatını etkiliyorsa hemde maddi olarak seni biraz zorlayacaksa o zaman ne yapardın..
sağlığı bir köşeye atarsak eğer yaptırmazdım
Tamamdır teşekkürler
Boş yere arabanı satma biriktir ilerde yaptırırsın
Bu da mantıklı. Ama bu seferde birikim yapamıyorum malum ekonomik şartlar yüzünden. Birikim yapmak çok zorlaştı haliyle ya kredi çekmek ya da arabamı satmak durumundayım.
Ver gitsin
Bende vermek istiyorum ama bu ekonomide büyük para bu
Yapacak birsey yok
Ya bide vermek için elimdekini çıkarmam gerek birikimde yapamıyorum. Bu ekonomide arabamı satıp ameliyat olmak mantıklı mı sizce
Saglik icin evet