Yani saçma gelse de içime böyle bir vesvese oturdu, eğer jiletini kullandığım arkadaşta hepatit yoksa bana bulaşma ihtimali yoktur değil mi?
Geçen 2 gün önce arkadaşımın jileti ile traş oldum ve yüzümü kestim hepatit olmuş muyumdur acaba?

Cevap
22Cevap
Ne gerek var böyle şeylere yapmayın
Ya abi kurumsal yerde çalışıyorum sorun olacak diye laf yememek için kestim
arkadaşında yoksa olmayan virüs bulaşmaz da test yaptırmalısın bunu öğrenmek için belki eczanelerde vardır sor istersen
Çok teşekkür ederim 😊
Çok zayıf bir ihtimal, arkadaşın hepatit taşıyıcı değilse imkansız! Yani endişelenmeni gerektiren bir durum yok,
Teşekkürler ama acaba emin misiniz
Kardeş bence kesin olmuşsundur. Genelde kullananlar 1 sene boyunca sıkıntı çekiyor sonrasını ne sen sor ne ben söyleyeyim...
Nerden biliyosun olduğumu?
Çok sağ ol 😊😊
kan yoluyla bulasan tek hastalik hepatit degildir
madem bu kadar evhamlisin neden risk aldin, deger miydi?
Haklısın
Yahu kişisel ürün kullanılır mı hiç çık traş dışarıda
Haklısın
Arkadaşın da hepatit varsa olur da neden onun jiletini kullandın? Kişisel hijyene dikkat.
Hocam kapalı alanda ve çıkma ihtimali ve alışveriş durumu şansı yoktu
Abicim olup olmadığını bilemem de bir tıraş bıçağı kaç para allasen?
Para değil mesele..
Olm başkasının jiletini nasıl kullandın iğrenç 🤢 bir de şeyini kesmişse oskapamaowmeoskmek
Sakin ol kızım
Milletin kisisel esyasini neden kullanirsiniz anlamam. Olmasaydin bi gun tiras🤷🏻♀️. Jilet paslı degildi demi😁
Değil jfjfuf
ya çok kızdım gerçekten böyle birşeyi nasıl yaparsın bir jilet kaç para ki birak hepatiti aids bile olursun
Tövbe de yavrum
Yok kardeşim mikrop kalmışsın sadece sıcak su ile yika o bölgeyi. 3-4 gün sonra iyi olur. Ve sana tavsiyem tras olursan bile önce sıcak sudan gecir bıçağı.
Teşekkürler 😊
Bence kişisel eşyalar kendine saklanmalı kullanılmamalı madem bu kadar önemli bir mesele ki en başında kullanmasaydın
Teşekkürler
Kendine has kişisel eşyalarını kullanman daha sağlıklı olur senin yararına
Haklısın, teşekkürler 😊
Ondan varsa hastalık bulaşır ama açılan yaraya onun kanını temas ettirmediysen bulaşmaz ama dikkatli ol başkasının kişisel eşyalarını kullanma
Birdaha kullanma kimsenjn birseyinj aileden olsa bile
Teşekkürler
Yoktur tabiki gökten zembille inecek hali yok ya :)
Ne biliyim 😅😅 vesvese işte
Senin şeytanın çok yaratıcı nereden çıkarıyor bunları
Ne bilim ben 😅😅
Dikkat et % 70 mantar olayi olabilir sivilcelenme yapmaya başlarsa krem öneririm
Şimdiden ismini alsam?
Hepatit veya taşıyıcı olmayan biriyse nasıl hepatit olabilirsin? Veya öyleyse neden kullandın
Ne bileyim
Merhaba;
https://www.youtube.com/embed/jNOuIhyJZbsHepatit B kan yolu ile bulaşabilmektedir. Öncelikli olarak jiletini kullandığınız kişiden böyle bir hastalığının bulunduğu ya da bulunmadığı konusunda kesin bildi almalısınız.
Şüphenin olması durumunda sağlık kuruluşuna gitmeniz gerekmektedir.
Çok teşekkür ederim doktor hanım, bilgilendirme için 😊