Dudak kisimlarinda bir taraf cok kaşıntı yapti bir anda kasidim sonra sisti cok fazla Şu an acıyor ic kismi biraz kizarik ne olabilir olabilir nasil gecer?
Güncellemeler
+1 yıl
Yanaklarin ic kismi kizarmis demistim hafif kanmis cok kasimadim ama yanıyor simdi...
Milletin yanlis bilgileri ile vajinana sirke falan sakin sürme, mantar varsa sirke ile gitmez. Sen dedigim gibi yakin zamanda tüyleri aldiysan yeni cikan killar kasinma yapar. Ama psi kokulu akinti ile birlikte asiri kasinma, yanma varsa mantardir.
sabunla şampuanla yıkıyorsanız kuruma ve kaşıntı yapar ve mantara sebebiyet verir vajinayı ıslak ve nemli bırakmayın yüzeysel olarak ve sadece su kullanarak yıkayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kisa süre önce tüyleri aldiysan yeni cikan kil yapabilir, eger tatli sürekli kasiniyorsa, mantar olabilir.
Milletin yanlis bilgileri ile vajinana sirke falan sakin sürme, mantar varsa sirke ile gitmez. Sen dedigim gibi yakin zamanda tüyleri aldiysan yeni cikan killar kasinma yapar. Ama psi kokulu akinti ile birlikte asiri kasinma, yanma varsa mantardir.
Silverdin krem sür, tahriş olan yüzeye. İyi gelir geçmiş olsun
Ilac surmek tehlikeli olabilir
Yoo sorun olmaz, bepanthal de surebilirsin. Daha fazla kasıma tahris ilerlemesin. Havalarda sicaklasti normal. Arada soguk suyla yika bölgeni
sabunla şampuanla yıkıyorsanız kuruma ve kaşıntı yapar ve mantara sebebiyet verir
vajinayı ıslak ve nemli bırakmayın
yüzeysel olarak ve sadece su kullanarak yıkayın
Deterjan ya da temizlikte kullandığın bir ürün alerji yapmış gibi
Her zaman kullandigim ama
Mantar falan o zaman. Kaşıdığın için de iyice kötü olmuş
Mantar neden olusuyor ki hem görünürde mantar benzen bisi yok
Stresten bile olabilir. Çiçek açmayacak ki ne göreceksin
Elofsdleld ne biliyim ogrenmedim hiç.. neyse nasil geciyor peki
Basit bir kremle geçer. Eğer kaşıntı sebebiyle tahriş olduysa belki krem bile gerekmez. Aile hekimine gitsen yeter çözüm için
Arastirdim biraz enfeksiyon da olabilirmis sirkeli su iyi geir mi Şu an da?
Denemeye gidiyorum bekleyemem daha fazla
Neyi denemeye?
Turşu mu kuracaksın ne sirkesi
Kdosocsddm
İyi geldi denedim sirkeli soguk suyyla yıkadım
Bende deniycem, turşu olursa da yerim artık napim
Görmek lazım bence ahahabahaga
Tırnak çiziği olabilir. Etlimi
Kaşıdığın için şişmiştir duş ne zaman almıştın
Mantar enfeksiyonu olabilir tahriş var mı
Kasidigim icin diye tahmin ediyorum var
evet muhtemelen kaşıdığınız için oluşmuştur... beyaz akıntı ya da sarımtrak akıntı var mı.
Var
Ben o akintiyi normal sanıyordum simdi ne yapicam nasl gecer?
sirkeli suyla vajinal duş yapmalısın bu iyi gelir yakar diye korkma yakması iyidir enfeksiyonu öldürür..
üzüm sirkesi olsun ama üzüm sirkesi daha iyi olur..2 bardak suya bir bardak sirke koyup vajinanın yıkayacaksın
Bakımsız olabilir
Gunluk yikanmasi gerektiginde yikiyorum ic çamaşırlarimi temiz tutuyorum aslında
Enfeksiyon
Nasil gecer
Pisliktendir :D :D
Mantar muhtemelen koku var mı
Mantar gozle gozukuyor mu
Olum öyle şeymi olur lan ne diyon sen iyimisin 😂
Kimse bana bisey ogretmedi ki nerden biliyim ben
Sirkeli su mantari onlermis dogru mu yakmaz mi yikanmali mi
Evet mantar önler biraz yakar ama tedavi sonuçta sirkeli suya bi süre silmelisin ya da bi şehen içersinde beklemelisin kremleride var
Valla çok geçmiş olsun çok zor bi durum
Öpüm geçsin
Doktora giderek
Ne dicem doktora be ekfkekfkd
Mantar olabilrmi
Dudaklar kalnmi şu an
Cinsellik var mı