herkese iyi günler, benim midem de ülser reflü gastrit hastalıkları var, büyük abdestimi yaparken arada kan gelirdi ama bugün çeşme gibi aktı kan baya kendimi de zorlamadım neden oluyor başına gelen var mı.
doktora gidecegim
doktora gidecegim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bendede oluyodu çatlak olabilir doktora görün ama alt tarafını temizle mutlaka çünkü secde pozisyonunda muayene ediyo geçmiş olsun
gerçekten mi ya 😢
maalesef öyle ama çatlak düzelebilir bişe yumuşak şeyler yemelisin ve krem veriyo birde sıck suya oturma şeyi veriyo benim bunları yapmadanda geçti çok bağırsağımı zorlayacask şeyler yememeye çalışıyorum
bide illa basur hemoroid olacak diye bişe var kendin kontrol et anüsünün çevresini dışa doğru çıkıntı anormallik var mı belki o zmaan basur olur ama doktor daha iyi bilir
var değil yok yanlış oldu ddjdjdj
çok aşırı utangacım da ben kontrol ettiğimde herhangi bi değişiklik farketmedim yumuşak sıvı olarak çorba mı içeyim
yani olabilir internetten bak anal fissür için nasıl beslenmeli diye kilolu musun peki
bide utanamana gerek yok o zaten orayı normal görüyo sağlık yani işine bakıyo
aksine zayıfım ay aşırı modum düştü ya
hmm tatlım bak sağlık bu basurda olabilir ve eğer erken teşhis olmassa ameliyatla falan uğraşırsın korkma hızlıca kontrol ediyo bitiyo zaten vücudun bir bütün birinin işlevi bozulsa diğerlerininde sıkıntısı oluyo ve kan kaybediyosun
haklısın sağlık aşırı önemli nerden vuracağı hiç belli olmuyor çünkü, çok teşekkür ederim gerekli önlemleri alacağım
aynen daha çok sıkıntı çıkmadan gitmelisin rica ederim
Basür var doktora görün.
of ya
Basur olabilir dikkat et aci ve sanci var mi şu an
acı yanma var midemde de ağrı var
Midede şişkinlik var mı
çok değil
Yaş kaç
Hemoroid olabilir bir uzmana görün
Hemoroid olabilir
moralim bozuldu ya
Küçükken ben de vardı her kakamı yaptigimda sadece bol kan görüyordum korktum doktora gitmedim sonra kanamam durdu ama bir daha da kanamadı.