Annem 7 Yıldır hasta ne yapmalıyım?

Ya yardım edin Annem yıldır hasta depresyon ilacı kullanıyor ikiz kardeşlerim var 7 yıl önce doğdular o zaman başladı hastalığı. 2 yıl öncede göğsünde kitle oluştu vücudunu iltihap kapladı hala tedavi süreci devam ediyor 1.5 yıl önce 5 ay yürüyemedi hastalıktan bacakları kıpkırmızı mosmor du şimdi şükürler olsun Rabbime yürüyebiliyor şimdi işte bugünde zehir kustu resmen bir hasta olduğunda 3 gün yatıyor kortizon tedavisi görüyor çok alıngan haftada 1 kez iğne oluyor 4-5 hap içiyor doktor bağışıklık sistemin çökmüş dedi kanser verem yoktu Allahtan sinir krizi geçiriyor çocukken çok şeker yediğinden dişleri çürüdü onu yaptırdık ama dişi düşüyor şimdide doktora gidicez onun için kendisinin umudu kesildi kesilecek artık benimde kesilecek hastalıktan bıktım ki bende 2 yılda bir hasta oluyorum babam iyi birisi ama oda hafif paragöz evin temizliğini herkesten çok önemser annem hasta olmadığında evi temizleyemiyor babamınfa çenesi durmuyor bende bu yıl sınıf tekrarı yapçam devamsızlıktan lise 1 deyim hayatım bu... Ne yapmalıyım ağlayamıyorumda
Annem 7 Yıldır hasta ne yapmalıyım?