Arkadaşlar merhabalar ben 9 yaşında o zmaan arkadaşım olan kendimden 1 yaş büyük bir arkadaşla saçma sapan şeyler yaptım işte peni**mizi falan deydirdik öpü**tük falan zaten bu olay aklıma geldikçe çıldırıyorum o kadar pişmanım ki neyse son günlerde hi* ( aid*) habeleri duydum ve kendi kendime aklıma bu olay geldi şu an 19 yaşşındayım olayın üzerinden 10 yıl geçti herhangi kan teması falan olmadı onu hatırlıyorum ama bu zevk suyu denen şey var bu kaç yaşında gelmeye başlayır 10 11 yaşında falan gelir mı çünkü ben 9 yaşındayım ark 10 yaşındadı bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi sınava az kaldı ben bunla uğraşıyorum
hocam nolrusunuz yardımcı olun bunu paylaşıyorum paylaşımımı engelliyorlar sınava az kadlı benim düşündüğüm şeye bak ya of
cinsel aktif olan herkes bence test olmali. bulasmis oldugunu düsünün düsünmeyin. test olun negatifse zaten bisey degismeyecek, ama pozitifse bunu bilmek cok önemli.
Hiç cinsel ilişkim olmadı. Olacak olursa ilk önce Seroleji testleri yaptırıp öyle ancak. Çok büyük korkum var bu tür şeylerden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet başvurdum. Bir hatunla cinsel birliktelik kurdum. Aylar sonra penisde hpv tarzı şeyler çıktı. Sonrasında hpv kan testi falan oldum şükür temiz çıktı. O çıkan şeylerde lipommuş aldırdım iğne ile. Ama korkusu yetti.