Sağlık Sigara iciyor musunuz? Ecemlendin Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Selam millet 👋Resimde görüldüğü üzere bende cigaracıyım 😂😂 eskiden günde 2 paket içerdim, son gelen zamlar sonrası günde yarim pakete düştüm🤗Peki sende durumlar nedir? Sigara içerim 🚬 Pasif içiciyim 🙄 Sigara içmem ❌ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sigara iciyor musunuz? Cevapla Nedir Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. Bir dal hariç hiç içmem. Bir dalı arkadaşım zorla içtirdi; ama daha bir kez çeker çekmez beni şiddetli öksürük krizi tuttu. Size komik gelebilir; ama en şaşırtıcı yanı ise, yarım litrelik şişe suyu 20 saniyede bitirdim. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır içmiyorum.. Sende fazla içme artık. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 40,1b cevap paylaştı. Sigara içiyorum 0 0 Yorumla
xxbeyyx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 55% +1 yıl sıgara içilir ama az iç işte yanııı abartmaaaa yemek sonrası ve arada tek ıdeal 1 5 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Günde sadece 10 tane içiyorum 🥺 eskiden 2 paket + paket bitince sağdan soldan otlanirdim. Şimdi herkes tütün içiyor bende azalttım 😒 Yorumla xxbeyyx +1 yıl evet ya tutunde boguyorrr Yorumla xxbeyyx +1 yıl sıgarada elıne yakısmıs ama:) Yorumla Ecemlendin +1 yıl Tutmayı da beceremem 🤣 Yorumla xxbeyyx +1 yıl yooo kıbarca tutmussunnn içok çekmıysun bence içine Yorumla
Ilkaycagrii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Sigara içmem ama içene saygı duyarım, sağlığına isteyerek zarar verene bir şey diyemem 😂😂😂 1 10 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Sigaranın zarar verdiğini sanmıyorum 🤔 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl O kadar maddeyi icerek veriyorsunuzz Yorumla Ecemlendin +1 yıl Dedem 88 yaşında askere gittiğinde başlamış hala içiyor bisey olmadı. Hâlâ eli ayağı tutuyor Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Köyde mi yaşıyor Yorumla Ecemlendin +1 yıl Yoo eskişehir merkezde Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Enteresan ddhdufjd Yorumla Ecemlendin +1 yıl Dedem zengindi kendine bakardı shsjs Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Adam doğal şeyler yemiş işte sigara ona vurur mu hdufjf Yorumla Ecemlendin +1 yıl Demek ki zararlı olan sigara değil 😂😂 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl O da zararlı da beslenme de önemli djfirjfr Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bence kendini seven bir insan kendine zarar veren şeyler kullanmaz. Soruna gelecek olursak hayır. 2 1 Yorumla memo5344324342312312 +1 yıl +1 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Çok nadir, arkadaşlarla veya güzel bir ortamda 1-2 tane maximum. Bağımlılığım yoktur, çok kolay başlayıp bırakabilrim :D 1 0 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Günde 1 paketten fazla içerim.Para uğruna sevdiğimi terk edecek ya da onunla geçen zamanımı azaltacak biri değilim 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabanca dayasalar da içmem, şanslarını zorlamasınlar. İçmeye zorlandığım her testi geçtim. Spor kuyusuna fazla düştüm, kötü alışkanlığım yoktur hiç. 2 0 Yorumla
esrabala Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl bir çaya bir sigaraya müptelayım bu sıra diyor Ozan Manas 1 0 Yorumla
Azra_Eva Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Sporcu olduğum için içmem ama hayatımın bir 6 aylık döneminde günde 1.5 2 paket içtiğim oldu 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sigara içmem ama pasife giriyoruz bizde onca dumana maruz kalarak 1 1 Yorumla memo5344324342312312 +1 yıl boğasım geliyor hepsini bizi de zehirliyorlar geberseler de kurtulsak Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç içmedim sadece bir kere elmalı nargile içtim kafam döndü. :D 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Şu bebeksi okşamalık yüzüne yakışıyor mu o elindeki meretDe bakalım bir 1 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl İçmiyorum ve tüm ısrarlara rağmen içmeyi de düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Hayatcokbayat48 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ben içmiyorum yakında tütüne dönersin demedi deme :) 1 1 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Tütün içene kadar günde 2 tane içerim yine tekel içerim Yorumla
baran0721 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl O nadide bedenini ve güzelliğini sigara dumanı ile zehirlememelisin bençe değmez 😊😁 1 2 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Sigara zarar vermiyor! Vücudun hasta ise sıkıntı yaratıyor! Yorumla baran0721 +1 yıl Orası öyle tabi Yorumla
jenima Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sigara içmiyorum içenlerin ceplerine yazık. Anca dumanından otlanıyoruz.Bu arada bazı kızlara sigara yakışıyor da sana hiç oturmamış bee. 0 0 Yorumla
tarantubaboo Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Neşet emmim derdi ki garibanin bir cigarasi var onu da dokunmayın, doğru söz 1 0 Yorumla
tuncayccc Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Içiyorum, iyi mı yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bilmiyorum 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Şu kız çok hoş ama sigara kullanıyorBitti sıfırlandı 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim için ve benim istediğim zaman yanan tek şey o 0 0 Yorumla
ExtraBigcock Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet içerim. Seninle de kahve sigara içmeyi de isterdim ama 🙃 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. 2 paketen yarim paketemi atma sende 1 3 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Yalan borcum mu var? Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Sasirdim 7 geckindir bu tutun ve sigara isi yapiyor hic musterilerimden azaltani gormedim Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Nikdu Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cigara içiyorsun demek nerelisin ki 1 1 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Turkiyeli Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Dünden beri ara verdim, içmiyorum şimdilik. 2 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Bıraktım kurtuldum o dertten 2 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 2 senedir bıraktım o pislik maddeyi. 2 0 Yorumla
Tubaa846 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Purocuyum ben 3 3 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Puro deme bana 😕 Yorumla Tubaa846 +1 yıl nedenki😂 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Puro şu dünyadaki en güzel şey olabilir 😅🤣 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 540 cevap paylaştı. Hayır daha önce de hiç içmedim 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 669 cevap paylaştı. Arada icerim ama paket tasimiyorum 1 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Günde bir iki tane keyiflik içiyorum 1 0 Yorumla
Reorada Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pasif içiciydim ama spora başlarken bıraktım 1 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl müptezel misin 1 1 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Olabilir 🙄 Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yavaştan başlıyorum 1 5 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Başla başla iyi gelir 😉 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Aman başlama 😂 sonra sadece sigara için çalışırsın Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Haahahah 🤣🤣🤣 Yorumla zpldz216 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl 🌹🌹🌹 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sigara içen kızı öpeceğime küllüğü yallarım daha iyi iğrenç kokuyorsunuz yapmayın şunu kendinize 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel kızsın cildine yazık ediyorsun neyse ne diyim Yorumla
bayegosuz1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Tütüne döndük ama yinede içiyoruz 😀 0 4 Yorumla Ecemlendin +1 yıl Tütün mü 🤢 Yorumla bayegosuz1 +1 yıl He napak günlük 25 lira paramı verem 🤣 Yorumla Ecemlendin +1 yıl 26 oldu 😶 Yorumla bayegosuz1 +1 yıl Bayadir almadigim için takip edemiyorum 😀 neyse şimdi bir tütün yakayım madem andık kendisini 🤣 Yorumla
susbeasliii06 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İçmedim içmem de 4 1 Yorumla Exodia2200 +1 yıl İçtim bırakmak için nikotin bandından umut buluyorum desem Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Sigarayı azalt. Güzel kızsın sana zarar vermesin. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı. Elektronik sigara içiyorum. 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. İçiyorum birbucuga çıkardım bende 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sigara içmiyorum 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı. Hayır, sigara içmem 1 0 Yorumla