Sağlık & Diyet 3 ay Karanfil kullanarak ağız kokusu giderilir mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Ağzında karanfil bekleterek ağız kokusunu durduran var mı aranızda? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Karanfil kullanarak ağız kokusu giderilir mi? 45 Görüşünü yaz
çoksempatiğimsin Fenomen 3 ay Geçici bir çözüm olsa da evet en azından azaltır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
trust_yourself | Sağlık & Diyet konusunda 80 görüş paylaştı. Xper 7 3 ay ağız bakım suları var kötü koku için kullanabilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TrSevdalı Xper 2 3 ay düzenli dişini fırçala bacım. bademcik taşımıdır nedir o da olabilir sende Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
deren2121 Xper 6 3 ay Evet bayağı etkili diye duymuştum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
natalieee | Sağlık & Diyet konusunda 392 görüş paylaştı. Yoda 3 ay Hayur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sicakboy Xper 5 3 ay İyi gelir, karsnfil, nane, kekik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Adembozkurt | Sağlık & Diyet konusunda 216 görüş paylaştı. Bilge 3 ay Çiğnersen gider Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Poyrazoğlu46 Xper 5 3 ay Sende agız kokusu mu var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54Geçici bir çözüm olsa da evet en azından azaltır.
ağız bakım suları var kötü koku için kullanabilirsin
düzenli dişini fırçala bacım. bademcik taşımıdır nedir o da olabilir sende
Evet bayağı etkili diye duymuştum
Hayur
İyi gelir, karsnfil, nane, kekik
Çiğnersen gider
Sende agız kokusu mu var
Sigara mi içtin