Sağlık & Diyet - kilo vemek için tüyonuz ne olurdu ? nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 - kilo vemek için tüyonuz ne olurdu ? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
FedererkekFenomen Takip Et Yoda Yaş: 33 9 ay Sık sık ama az yemen olur. Ve yavaş yemeye özen göstermelisin. Akşam 8den sonra bir şey yemezsen süper olur. 1 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 9 ay -her sabah yeşil çay-günlük kalori takibi yap-günlük en az 2.5 litre su 1 1 Yorumla nullmosaic 9 ay yeşilçay napıyorsu tüketiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay 50 kg olan ben her şeyi yiyen ben 😂😂inslalh 60 olurum yaa 😂😂şoyle bütün evi ben temizliyorum 😅 1 4 Yorumla miss_engineer 9 ay Niye 60 olmak istiyorsun 50 iyi Yorumla Görüş sahibi 9 ay Boyda 155 😂yaa çocuk gibiyim ne yapayım biraz iri olayim Yorumla nullmosaic 9 ay uyum şart Yorumla miss_engineer 9 ay Yok boyuna göre 60 fazla olur iyi böyle Yorumla
Edaaa97 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 9 ay Sağlık & Diyet konusunda 301 görüş paylaştı. Aç kal 😂 1 1 Yorumla nullmosaic 9 ay açlığı seviyorum,eanazan ayında hepsahursuz oruç tuttum.. Yorumla
ElCuco Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 98% 9 ay Sağlık & Diyet konusunda 762 görüş paylaştı. sadece madonozu ye 1 1 Yorumla nullmosaic 9 ay ne faydası olur..limon maydanoz sarmısakağırlıklı gitsem.. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Bu saatte yeme 1 5 Yorumla nullmosaic 9 ay şöför adamın yemek saatti yokturki.. Yorumla Görüş sahibi 9 ay Sorry:( Yorumla nullmosaic 9 ay kaç kilosun Yorumla Görüş sahibi 9 ay 48 Yorumla nullmosaic 9 ay sana maşallah, ben+50kğ yim.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Sık sık ama az yemen olur. Ve yavaş yemeye özen göstermelisin. Akşam 8den sonra bir şey yemezsen süper olur.
-her sabah yeşil çay
-günlük kalori takibi yap
-günlük en az 2.5 litre su
yeşilçay napıyor
su tüketiyorum
50 kg olan ben her şeyi yiyen ben 😂😂inslalh 60 olurum yaa 😂😂şoyle bütün evi ben temizliyorum 😅
Niye 60 olmak istiyorsun 50 iyi
Boyda 155 😂yaa çocuk gibiyim ne yapayım biraz iri olayim
uyum şart
Yok boyuna göre 60 fazla olur iyi böyle
Aç kal , ekmeği azalt , su çok iç
Aç kal 😂
açlığı seviyorum,
eanazan ayında hep
sahursuz oruç tuttum..
sadece madonozu ye
ne faydası olur..
limon maydanoz sarmısak