Selamlar arkadaşlar,
Aranızda allen carr yöntemiyle sigarayı bırakan veya sigarayı bırakmış tanıdığınız var mı?
Kitapları '4 günde sigarayı kafanda bitir' ve 'sigarayı bırakmanın kolay yolu'. Bu kitabı almak istiyorum yorumları gayet iyi ancak bir de buradan sormak istedim sigaryı bu yöntemle bırakabilenler var mı diye. :) umarım vardır ve ben de bunlardan biri olurum 🙏
Aranızda allen carr yöntemiyle sigarayı bırakan veya sigarayı bırakmış tanıdığınız var mı?
Kitapları '4 günde sigarayı kafanda bitir' ve 'sigarayı bırakmanın kolay yolu'. Bu kitabı almak istiyorum yorumları gayet iyi ancak bir de buradan sormak istedim sigaryı bu yöntemle bırakabilenler var mı diye. :) umarım vardır ve ben de bunlardan biri olurum 🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Videoları falan mevcut idi bir ara izlemiştim ona ilave champix adlı ilacı kullandım 7 yıldır içmiyorum
Tebrik ederim Tantuni abi. Champix toplatıldı bildiğim kadarıyla.
Dedim. tarihlerde. mevcut idi ama videoların da faydası oluyor araştır videoları olmadı...
Youtube da bir saatlik bir video var acaba ondan mı bahsediyorsunuz? Başka videoları da var mı?
Sigarayı seni mutlu eden ama aslında kendini mutlu eden bir aç canavar olarak anlatıyor sen sigara içtikçe kendi doyan ama senin enerjini tüketen
İçme. icindeki o canavarı öldür diyor
İç meyen bir insanın mutluluğu enerjisini içerek yakaladığını anlatıyordu
En kısa zamanda izleyeceğim hatta sabah
Sana tek tavsiye sigarayı bıraktıktan sonra o ilk sigarayı ne olursa olsun yakma 1 ay geçti 1 içeyim bir şey olmaz dersin sonra bakmışsın paketi cebine koymuşsun yine
Evet abi haklısın bu zıkkım böyle işte inşallah kendime yenik düşmem.
Videosunu izlemiştim sanırım sonra birden bıraktım
Yani kitap almaya da gerek duymadan öyle mi? Helal olsun sana. Çok Zorluk çektin mi peki?
1 2 ay çekiyon tabi zamanla aklına gelmemeye başlıyor önümde içen olsa bile fark etmiyorum sigara içtiğini artık 2 sene oldu zaten
Harikasın vallahi umut oldun bana. Kilo aldın mı peki bıraktıktan sonra
Ben sigarayı bırakırken aynı zamanda diyette yaptım bu yüzden aksine kilo verdim
Sigaranın ve diyetin yerini kahveye bıraktım diyebilirim 😂
Şekersiz kahve içmeye başlamıştım
Harikasın yemin ediyorum gece gece mutlu oldum. İnşallah ben xe bırakırım da çevreme de bıraktırırım allahım çok istiyorum
İnşallah bırakırsın bi anda kesip bu isteğe dayanman artık ilerde canını çektirmiycek başka bi yolu yok azalttıkça daha da artıyor
Kitapla sigara mu bırakılır saçmalık geliyor
Birazcık araştırsan dediğimi anlarsın :)
Sen denicek misin