Siz de böyle benim gibi inatçı mısınız?

Kardeşim şöyle bir şey diyeyim sana ben geçirdiğim kaza sonucunda sağlığımın tamamına yakınını kaybettim hata bir çoğu doktor aileme hee şeye hazırlıklı olun yasamayabilir felçli kalabilir hiç konuşamaz falan demiş ana işte çok şükür ayaktayım su an da mesela uzun yol şehir otobüs yolculuğu yapıyorum
Bazen değil hiçbir zaman umudunu kaybetmeyeceksin :) çok sevindim senin adına.
Sağlıkla ilgili problerime bağlı bazen insan dirençsiz ayakta zor durabiliyor.
anlıyorum o zaman ilaç tedavisi olmadan iyileşemicem , genelde eklem ağrılarım olur bunu spor yaparak kapatabiliyorum.
Eklem ağrıları çok zor. Bende çekiyorum, hele şu bir kaç gündür ölüp ölüp diriliyorum. Çok geçmiş olsun. Biraz inatçı olup üstüne gidince daha iyi olursun. :)
Sanada gecmiş olsun sağol :)
Yaa kendini zorlama🙄 önce iyileşsin zedelenen kısım. Sonra zaten acısını çıkarırsın. Bana gelince çok inatçıyımdır bu konuda aynı sen gibi😅
İyileşsin diye bu çaba zaten kızçe 🤪
tamam da zedelenen yeri zorlarsan daha kötü olmaz mı?🙄 içten yaralanmış kısım iyileşsin öyle zorla
Doğru diyorsun ama ödem var, onu dağıtmak için hareket etmem gerekmez mi? Sürekli masaj yapıyorum zaten. Günde 2 kere buz tedavisi de yapıyorum. :)
Hareket edersen yarayı zorlayıp daha çok ödem yaoarsın. Masaj ve buz olabilir ve ayağını sürekli yüksekte tut.
Tamamdır 😋
Burnum aksa vitaminlere düşen biriyim elimden geleni yaparım 😄
Heheheeeyyy 😀 vitaminlerini aksatma djsnskd
Aksatmamm ☺️
:)
Cevap
5Cevap
Aşırı inatçıyım bu konuda istediğim gibi olmazsa vaz geçmem kolay
Önceden oldukça inatçıydım. Fakat şu an inatçı değilim. Yıkıldığım yerde kalmak istiyorum.
Neden hocam, neden? 🥲
Yoruldum. 🤷🏻♂️
Ne kalkacak gücüm, ne yaşayacak hevesim kaldı.
Emekliliğimi bekliyorum artık.
Hayırlısı diyelim o zaman ama böyle olmaz. Kalk bi kendine gel :)
Hayırlısı.
Teşekkürler. ✨
Hemen iğnelere vitaminlere koşarım korkutucu olsa da 😰
abim benim ya :D bende inatçı olurdum eminim
İncinmişsin dedi doktor dhshsjsjs
Bdhshdjs abi
Sen bayağı başarılısın, ben olsam pes ederdim.
Yatmayı kendime yakıştıramıyorum 🥲
Ben çok seviyorum tembelim ben.
Yatıp kapıları gözlüyorum direkt
O da güzelmiş sjsjdkd
Sorunun ne olduğuna bağlı
Fazlaca
Artık saldım maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?