Feederism:Feedee ve feeder arasında gerçekleşen besleyip şişmanlatma hareketi
Feedee:Yiyen ve kasten kilo alıp obezite seviyesinde kilo alan kişişişmanlayip kilolarin tadını ic camasirlariyla cikaran bir FeedeeFeeder:Besleyici, Partnerine yemek sağlayarak kilo almasını izleyen bundan zevk alan kişi
Ortak lisanimizi olusturdugunuza göre aramızda feedeeler ve başka feederler var mı görelim 😉
Feedee var mı aranızda kaç kilo aldınız kac yıldır kilo alıyorsunuz?
feeder cok var sanırım ama feedee konusunda cok umitli degilim sonucta kadinlar bu devirde vucutlari bozulmasin diye anne bile olmak istemiyor 😄 kasten kilo mu alicaklar diye dusunuyordum
anonimlikten ciksana sorularima davet edeyim bu konularda konusalim deneyim paylasalim bu sitenin formati cok uygun bu işe gerek sorular olsun gerek benceler olsun
Ben bir feederim ve karım da feedee olmayı kabul etti. Eşim uzun boylu birisi. Evlendiğimizde 60 kiloydu şimdi ise 78 kilo ve kilo almaya devam ediyor. Benim ilgi duyduğum şey göbeği. Göbeğinin büyümesi beni çok mutlu ediyor
Ben normalde feederdım ama şu son zamanlarda feedee olmaya başladım artık. Daha önce hiç kimseyi beslemedim ve beslenmedim. Ama artık çok fazla yiyorum ki kilo alayım. Ve erkek feedee olmak çok garip geliyor bana.