Sabah 11-12 gibi yarım portakal yemiştim akşam yemeğinde ise gördüklerinizi yedim sebzeli burger o yarım duran şey 2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı cacık ve bir dilim domates
2 bardak su içtim ve 14 gibi ise bir tane müsli bar yemiştim 1.4gr şeker vardı içinde
Kilo vermeye çalışan birisi için bu akşam yemeği fazla mı olmuş sizce?
Hata çoğu insan bu hatayı yapıyo ve ben bu sorulara şaşıyorum nasıl az yiyerek kilo verdiğinizi sanıyorsunuz niye mesala 40 dk haftada 4 gün koşu bandında koşup kondisyon yapıp ter atarak ayda 3 kilo vermek varken, yediklerinizi kuş kadar indirip vitaminsiz kalma tehlikesine giriyorsunuz?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama şey ben bu kadarcık yemekle şiştim bile acıkmıyorum ki kendimi zorlamıyorum eğer diyette olmadığım zamanlar kendimi zorlayarak yediklerim bence saçma oluyor canım çektiği için yiyorum ya da zorunlu olduğum için ama artık sadece bedenimin istediği kadar yiyip kilo vermeye çalışıyorum
Çünkü aslında 2-3 sene önce anoreksiya hastasıydım ardından arkadaşlarım sayesinde tekrar yemek yemeye başladım ama duygusal çöküntüler falan oldu bende hep yemek yedim zorla kendime yedirttim öyle alışkanlık kaldı bazen yemek yemediğimde oluyordu falan ama artık yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim