Ben bir tane bile yiyemeyeceğim, siz yiyecek misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben diyet yapamıyorum bi türlü, kilo alınca da kilo aldım benn diye üzülüp yine yemek yiyorum, yemekle arama hiçbirsey giremez. Şeker yemeyi de çok sevmiyorum, değişen bir şey olmayacak benim için. :)
Bende aynıyım napcaz biz böyle :(
ben polikistik overim var şu lanet hastalık kilo almamı sağlıyor ya :( :D dikkat etmeme rağmen
@saturnlina fazla kilodan dolayı oluyor polistikover. Sen bir şekilde kilo vermeyi başar, tedavini görüp atlatırsın onu da. Bak yaşın geçmeden bunları hallet yoksa çocuk sahibi olamayabilirsin. :/
Diyet mi?
Genelde diyete giren yakınlarımın, diyetlerini baltalayan insan ben oluyorum.
Bu sefer bana gerek yok, bayram da çikolata şeker yemeseler o baklavalara dayanamazlar, hadi onları yemediler sarmalar, börekler var. Mümkün değil...🤷♀️😂
Ağlarım shshslsms
Ağlama ye sadece djfj
ı ııh yemem djshsls
İyi ben yerim.🤷♀️😎
Ham yap hepsini sjsnsk
Tek hamlede hepsini ham yapabilecek potansiyeli görüyorum kendimde fjfj
Dişi versiyonumu da görmüş oldum sjsnskskso
😂😂
Teşekkür ederiim.✨
Diyet yapmamıştım zaten öyle aman aman sağlıklı bir insan da değilim şerbetli tatlı yemeyi geçen sene bırakmıştım büyük ihtimal pasta türü şeyler yerim zaten şu anda olduğum yerde bayram diye bir şey yok
Şeker vücutta sağlıksız bir şekilde yağlanma yapıyor.
Çikolataya hayır diyemem ama çok az sayıda yemeye özen göstereceğim..
Tatlı ise zaten bu bayram bizde gezme olmaz..
Evde de tatlı yok 😁
Cevap
27Cevap
Fotoğraftaki şeker ve çikolatalar al benili olsa bile alıp yemem. En fazla bitter çikolata yerim. Çünkü çok şeker dişlerimi ağrıyor hem de kalorisi var. 😊
Yema 🤣
Yemacam zaten dhdhdh
Ben diye niyet yapmıyorum, bu bayramın Ramazan Bayramı ismi ama, aynı zamanda şeker Bayramı olarak da bilinir değil mi ama.🍬🍭🍯
Sen ye abi ye afiyet olsun 😀
😂😂
Diyetimi değil düzenli beslenmemi bozmayacağım. 😂 Gerçi yesem de deli gibi idman yapıyorum sıkıntı olmuyor pek. 😂
Düzenli beslenme dediğin şey de diyet oluyor zaten 😀
Clean bulking yapıyorsan benim gibi anlarsın derdimi 🤧
60 kilodayım yağ oranım %7-8 aralığında gidip geliyor. 😀
Kaç görünüyor 😀 kilo az benim kanka ya.
Diyette değilim. Kilomda herkese inat umrumda değil. Bu bayram tıkapasa şeker tatlı yiyeceğim. Kim ne derse desin kendimi ödüllendirmeye şımartmaya mutlu etmeye ve neşemi bulmaya ihtiyacım var.🍫🍬🍭🍩🍧🍦🍨👅
O değil de cocostar ve albeni'nin de mi bayram çikolatası çıktı. Neden görmedim bunu ben 😬
İyi bakmamışsındır 😀
🥲🥲
@pla55 sen daha güzelsin djsjdldöd
@pla55 😂😂
Diyette değilim yiyip kilo alamayanlardanım gayette fit bi vücuda sahibim bu yüzden yeme konusunda hic sınırım yok bi şekerle de kilo alınacağını sanmıyorum abartmayın
Şekersiz bayram mı olurmuş? Bir defa sağlıklı beslenince & spor yapılınca nasıl kilo verilmiyorsa bir defa şekerli ürün tüketmekten pekte zarar gelmez gibi ( tabi rahatsızlığınız varsa durum başka)
İyikide diyette değilim 😂😀
Ama sportif mülakatlarda ne kilolar veriyor insan, onu düşününce aslında diyorum bazen ya niye dikkat etmiyorum ki diye 😀😅😅
Yicem tabi🤩 hunharca çikolatalara tatlilara gömülücem😋 yeterince kendimi tuttum formdayim zaten alacağım 1 2 kilodan birsey olmaz 1 haftada gider yine diye planlıyorum
Bayramdan sonra sıkı bir diyet ve spora kaldığım yerden devam edeceğim. Şeker çok yemem biraz cikolata yerim..
Ya Allah bu diyeti kahretsin. Şu hayatta keyif alabildiğimiz bir tek yemek yemek kaldı onu da yapmıyoruz. Yemiyoruz şeker falan 😭
Canın çekiyorsa 1 tane yemende sorun yok bence. En sonunda direncin kırılırsa 10 tane yiyeceksin sonuçta.
Hayatım boyunca hiç diyet yapmadım sadece spor ile kilomu korudum. Ama şekeri hiç sevmiyorum. O yüzden yemeyeceğim :'))
Ben pandemiyle aşırı kilo aldım ve dün de halı saha da bitik olunca dedim artık kilo verme zamanıdır ey Dönemeç! :D
Aşırıya kaçmayı düşünmüyorum. Çikolata dışında diğer şekerli ürünlere zaafım yok zaten. Beni zorlayan sadece çikolata oluyor.
hiç diyet yapmadım bu gidişle de kısmet olmayacak gibi kxmsmxms canım ne isterse onu yerim yani yemeklerle bakışmayı sevmem
diyettekilerinde şekerini yiyebilirim :D adres vereyim kargolayın.. metabolizmam sağ olsun.
Ucuz çikolatalara hayır
Kaliteli kalorilere evet
Benim şeker tadinda başka yiyeceğim şeyler var o hem kaloride yaktiriyor. Anlarsın ya 😁😁😈
Siz sanırım Ramazan orucunu tutmadınız ne diyeti Ramazan’dan çıktık biz diyetten değil
Bir kere geliyorsun hayata. Canın ne çekiyorsa ye, vücudunun ihtiyacı var ki yemeni istiyor.
Çok şükür iştah kesici çay kullanıyorum artık canım çekmiyor böyle şeyler
Azda olsa yemek lazım bayramın hakkını vermek icin :)
Tabikide o şekerler insana baktıkça durduramazsın kendini.
Çikolata dışında aşırıya kaçmamak koşuluyla şerbetli tatlılarla aram yok zaten.
Yese de eritenlerdenim. Hoşuma giden her şeyi yerim.
Tadım tuzum yok desem yeridir aslında. Yerim büyük ihtimal ama.
Diyet yapmadığımı söylemiştim. Ancak şeker yemeyi sevmiyorum zaten.
şekersiz ramazan bayramı olmamalı diye düşünüyorum tabiki yiyeceğim
Canım isterse yerim. İstemezse yemem diyet yapmıyorum. Şeker de sevmem.
Asla yer miyiz kiloları verene kadar illallah ettim
Pek şeker yemem ben zaten genel de yersem hamburger
Bizde şeker koymuyorlar.
Tatlı yaparlar, oda bişeye benzemez zaten.
Şekerden tatlının tadı bayıyo beni.
Diyette değilim zaten hatta 5 kilo daha alıp 100 kilo olmak istiyorum o yüzden yiyebilirim
hem şişin hem o iğrenç bakımsız ağızlarınıza yeni çürük dişler ekleyin fjejffj
ben diyetde olmadığım için rahat rahat şekerimi yicem.
5 kg verdim kendimi ödüllendirebilirim biraz
Mükemmel:)
Şansıma sevdiğim şeker ve çikolatalar gelirse tabiki harcarım, şerbetli tatlılar gelirse sevmediğim için ucu diyetime dokunmuyor.
Ben hiçbir zaman diyete girmedim 🥲
Neden:)
O da güzelmiş:) açlık hissinden dolayı mı yoksa tatlı zaafından mı?
Fazla kiloların yoksa sorun değil de, biraz iradeli olursan sonuç çok hoşuna gidecektir. :)
Sana sağlam bir spor arkadaşı lazım :)
Öyle düşünme :) bu kişi normal bir arkadaş da olabilir. Kız arkadaşın vs.
O zaman duyuru yapıyoruz. Bu arkadaşa acil bir sporcu arkadaş arıyoruz. 🥳
Şimdiden şeker yemeye başladım ben dşkfdş
Benim yerime de ye :/
Yerimm 😃
Böyle çiğnemeden 5 tane çikolatayı ağzına at, öyle çiğnemeye başla. Bu benim yerime olsun djsbdlsdksons
Dişlerim çürür ya öyle hem ağzıma sığmaz o kadarı şskfdşs
Sığar sığar zorla sjsnslssl
Neden tek tek yemiyorum da 5 tanesini birden ağzıma atıyorum? Sşfjdşş
Ben öyle seviyorum çünkü benim yerime yiyeceksin djsndlsö
Zor olur ama denerim şhsdşşs
Tamam djsnsdlöd
Yav dünyaya bi kere geliyorsunuz boşverin diyet miyet ye gitsin ben mis gibi her şeyi yiyorum
Dünyaya bir kere geliyoruz ne diyeti yiyen de ölüyor yimiyen de ölüyor yiyin gitsin
Diyet mi o ne?
Hiç yapamadım bu diyet işini. 😅
Ev baklavası tercih ederim
Yarın başlarım diyete😂
bayramda diyet olmaz :)
Diyette değilim, istediğim kadar yiyebilirim.
Biras yeriz 11 Ayın sultanı gidiyor bayram geliyor
Bayram şekerlerini pek sevmiyorum
Ben bayram olmasa da sürekli yiyiyorum
Tatlı yaparım ben aşçıyım ama yemem aramam da
Bayram şekeri sevmiyorum 😶
Diyete ihtiyacım yok 😃
Diyet yapan kim genetik 😎😂
Şeker yiyemiyozki diş ağrısından
Diyette neymiş çikolate😍
Diyette olanlar düşünsun bunuda 😀
Kaliteli olanları yiyecem
Bu sekerlere dayanmak zor