Sağlık Kendimi çok seviyorum. Peki ya siz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Arkadaşlar askerde baya kilo aldim. 90ı buldum. Geleli 1 betayı geçti. Nerdeyse eski kilima geldim. Bu huyunu seviyorum. Istedigimde kilo alıyorum istediğimde veriyorum. Bu konuda kendimi şanslı buluyorum. Peki ya siz? Kendimi çok seviyorum. Peki ya siz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kendimi daima severim de biraz şöyle kilo alsam iyi olur. 😃 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bazen seviyorum bazen sevmiyorum 1 2 Yorumla dynamiteee +1 yıl Eig için teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim. Kendini ömür boyu sevmen dileğiyle Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bende istemeden kilo veriyorum kilo almak istiyorum zorda olsa alıyorum en ufak bir streste iki katını veriyorum 2 0 Yorumla
Miss_Violet Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendimi sevmiyorum giren kilo rakamları bir daha çıkmıyor lanet girsin. 2 0 Yorumla
__Malihülya_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bende öyleyim. Hızlı kilo veririm. Bıraktığımda da hemen olmasa da isteğime uygun alıp verebiliyorum 2 0 Yorumla
Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Deliyim ama seviyorum bende galiba kendimi 😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eh işte 2 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 315 cevap paylaştı. seviyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar