Kişilik & Karakter Çok seviyorum kendimi, sizde seviyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ve kendimi sevdiğim kadar hiç kimseyi sevmiyorum😍 Güncellemeler+1 yıl Bayılırim kendime, benden bir tane daha yok sonuçta, hemde ben yani Çok seviyorum kendimi, sizde seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bende kendimi çok seviyorum.. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl insan kendisini sevmedikçe kimseyi sevemez bence..diye düşünüyorum ben 1 0 Yorumla
Kültürlücahilll Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben kendimle hiç barisamadim. Barismayi cok denedim ama olmadi sevemedim kendimi. Bende insanlari mutlu ettigim kadar sevmeye calistim kendimi. Yillar sonra arkaya dönüp baktigimda guzel anıları topladiysam kendimde belkide o zaman severim kendimi 1 0 Yorumla
sygkhn Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kendime uyuz oluyorum evladım olsam cebime mal koyar polise veririm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha neler Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Elbette kendimi seviyorum bana bişey olursa yaşayamam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ay bu tam da ben Yorumla By_Barsss +1 yıl Bilemem sen mi ben mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok ben😍 Yorumla By_Barsss +1 yıl Hadi sen olsun bakalım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ha şöyle afferim 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elbette kendini seviyor olman, değer vermen güzel şey. Gerçekten kaç yaşındasınız 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 38 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl merak ettiğim bir konu var ama gizlisiniz Yorumla Soran +1 yıl O konular hiç bitmez😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerçekten olumsuz bir şey değil, sadece biraz Yorumla Soran +1 yıl Olmaaazzzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oluur 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hem olgun kadınlar daha anlayışlı ve daha çok bilgi birikime sahiptir. Sadece biraz Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Kendime ve insanlara alışamadım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye sen uzaylı mısın 🤣 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Bu asrın insanı değilim Yorumla Soran +1 yıl Bende değilim ama yapacak şey yok Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Kimseyle samimi olma kendi halinde takıl yeter Yorumla Soran +1 yıl Yıllardır öyleyim Yorumla eaakpten856_ +1 yıl En temizi Yorumla
Deja_vue Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Peki bundan bize ne? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl E seni zorla mı soruya getirdik, sanane ise? Yorumla Deja_vue +1 yıl Haklısın. Biz kalkalım o zaman. Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. hayat sana güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla öyle😍
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendini seviyor olmana sevindim. Evli bekar? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İlgisi ne medeni durum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anlama merak ettim sadece Yorumla Soran +1 yıl Senin durum ne ve yaş nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 34 bekar Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. En güzeli ya çok sev 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok seviyorum zaten hiç kimse kadar değil Yorumla centilmen0007 +1 yıl Başkasinida sev arada Yorumla Soran +1 yıl Sevecek biri yok, kimse buna layık değil Yorumla centilmen0007 +1 yıl Haklısın değer ver hakettiği kadar Yorumla Soran +1 yıl Hak edeni göremedim daha, karşılaşmıyoruz bu yüzden sevgim bende kalsın Yorumla centilmen0007 +1 yıl 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bende kendimi çok seviyorum..
insan kendisini sevmedikçe kimseyi sevemez bence..
diye düşünüyorum ben
Ben kendimle hiç barisamadim. Barismayi cok denedim ama olmadi sevemedim kendimi. Bende insanlari mutlu ettigim kadar sevmeye calistim kendimi. Yillar sonra arkaya dönüp baktigimda guzel anıları topladiysam kendimde belkide o zaman severim kendimi
Kendime uyuz oluyorum evladım olsam cebime mal koyar polise veririm
Daha neler
Elbette kendimi seviyorum bana bişey olursa yaşayamam
Ay bu tam da ben
Bilemem sen mi ben mi 😂
Yok yok ben😍
Hadi sen olsun bakalım 😊
Ha şöyle afferim 😅
Elbette kendini seviyor olman, değer vermen güzel şey. Gerçekten kaç yaşındasınız
38
merak ettiğim bir konu var ama gizlisiniz
O konular hiç bitmez😂
gerçekten olumsuz bir şey değil, sadece biraz
Olmaaazzzz
oluur 😅
hem olgun kadınlar daha anlayışlı ve daha çok bilgi birikime sahiptir. Sadece biraz
Kendime ve insanlara alışamadım
Niye sen uzaylı mısın 🤣
Bu asrın insanı değilim
Bende değilim ama yapacak şey yok
Kimseyle samimi olma kendi halinde takıl yeter
Yıllardır öyleyim
En temizi
Peki bundan bize ne?
E seni zorla mı soruya getirdik, sanane ise?
Haklısın. Biz kalkalım o zaman.
Tabi, önce can sonra canan.
Ee bu işi biri yapmalı 😂
hayat sana güzel
Valla öyle😍
Seni hic alakadar etmez
Kendini seviyor olmana sevindim. Evli bekar?
İlgisi ne medeni durum?
Yanlış anlama merak ettim sadece
Senin durum ne ve yaş nedir
34 bekar
Seviyorum.
En güzeli ya çok sev
Çok seviyorum zaten hiç kimse kadar değil
Başkasinida sev arada
Sevecek biri yok, kimse buna layık değil
Haklısın değer ver hakettiği kadar
Hak edeni göremedim daha, karşılaşmıyoruz bu yüzden sevgim bende kalsın
🤔