Bende Şu an zayiflama asamasindayim ramazan bitince su diyeti yapacam daha sonra katojenik diyet yapacam en son normal diyetle hayatima devam edeceğim tabiki de koşu yapacam her gun evde de hareketleri
Birde şekerli şeyleri tüketmeyi bırak ve unlu mamülleri de aynı şekilde.. neredeyse hiç tüketme ben 2 senedir bu şekilde yaşıyorum başka da bir şey yapmıyorum çok fitim kalıplı olmama rağmen 1.85 boy 77 kilo
Olsun ama hareketin hem dogurusunu goruyorsun hem hoca sana yapman gerekeni soyluyor program veriyor zayiflamanin yani sira sadece gobekten kalcadan erime olmuyor aksine bacak gogusler sirtlarda da fazla su varsa gidiyor daha iyi simdi sen yapacak olsan ayni sekilde terlemezsin yorulmazsin kendi zamanin saatin olur diyetin olur ama yalandan olur usenirsin az idman yaparsin birakirsin ama spora para verdigin icin zorla giderisin
Bir çok yöntem var ama sağlıksız uzun sürede güzel şeyler başarırsın ama hızlı verilen kilolarda kastan da kaybediyorsun amacın kilo vermekse su diyetini yap istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Diyet ve egzersiz yapılarak. bazal metabolizmandan kalori açığı oluşturmalısın yani aldığın kaloriden fazla yakmalı ya da daha az yemelisin
Bende Şu an zayiflama asamasindayim ramazan bitince su diyeti yapacam daha sonra katojenik diyet yapacam en son normal diyetle hayatima devam edeceğim tabiki de koşu yapacam her gun evde de hareketleri
Sabah aç karnına elma sirkeli su akşamda yatmadan. Bu metabolizmayı hızlandırır. Günlük 6-7 km yürümen lazım ve birazcıkta spor..
Teşekkürler
Birde şekerli şeyleri tüketmeyi bırak ve unlu mamülleri de aynı şekilde.. neredeyse hiç tüketme ben 2 senedir bu şekilde yaşıyorum başka da bir şey yapmıyorum çok fitim kalıplı olmama rağmen 1.85 boy 77 kilo
Akşam 6 dan sonra yemeyerek ve biraz da spor yaparak.
3 beyazdan uzak dur kardiyo yap tempolu koş kaslanmak istiyorsan üstüne fitness yap
Spora giderek en iyisi o hem saglikli
Ama yorucu
Olsun ama hareketin hem dogurusunu goruyorsun hem hoca sana yapman gerekeni soyluyor program veriyor zayiflamanin yani sira sadece gobekten kalcadan erime olmuyor aksine bacak gogusler sirtlarda da fazla su varsa gidiyor daha iyi simdi sen yapacak olsan ayni sekilde terlemezsin yorulmazsin kendi zamanin saatin olur diyetin olur ama yalandan olur usenirsin az idman yaparsin birakirsin ama spora para verdigin icin zorla giderisin
kolay ve hızlı kilo vermek diye bir şey yok
Belkı vardır diye sordum zaaten haha
Sen hiç kilolu durmuyon ya
Kaç kilosun yardımcı olabilirim
Altmişyedi birelidokuz boy
Kilo yağ daha çok nerelerde
İstersen yarxım edeyim
Afrika kabile dansı ile
Manyak ya
Öyle bir şey yok
Vardir
Yıllardır spor yapıyorum olsaydı duyardım dhdhs sadece insanlar kendini öldürüyor bdhdd
Hmmm
Hı hım
Yardım edebilirim istersen
fazlan çokmu
boyun nsll
Spor ve programla
az ye
Ama açım her zaman
sebze yicen bol bol
Sevmıom
Ziplayarak
Hayda
Boy kilo oranın nedir
Sporla
Ne tür
Fıetnıss iyidir ve güzel programla
Önere bıllırmısın
Ulaşabilrsin
Kaç kilosun
Altmişyedi
Bir çok yöntem var ama sağlıksız uzun sürede güzel şeyler başarırsın ama hızlı verilen kilolarda kastan da kaybediyorsun amacın kilo vermekse su diyetini yap istersen
Su dıyetı kaç gün sürüyor
Bilmiyorum işte 3-4 gün galiba sadece su tüketiyorsun
Ama su diyeti odemleri atiyor hemen salarsan daha hizli kilo alabilirsin ve sagliksiz cok
Ozaman yapmayım sağlıksız ise
Düzenli spor yap üç ay ve beslenmene dikkat et hızlı kilo mu vermek istiyorsun
Aslında güzel bır vücuda kavuşmak istiyorum daha cok bı yerım sarkmıyor fakat daha fit gözükmek ıstıyorum kondisyon kazanmak istiyorum
O zaman düzenli spor ve sağlıklı beslenme yapmalısın
Boy kilo neki