Bu aralar beş saat. 9-10 saat uyuduğum zamanlar da olur. Yeterliliği neye göre çözemedim açıkçası. Bazen beş saat de uysam dinç olaniliyorum. Bazen kaç saat uyursam uyuyayım fayda vermiyor.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akıllı saatlerde vs uykunun verimini ölçen sensörler var. Derin uyku süresi çok önemli bazen 5 saat uykuda 3 4 saat derin uyku olabilirken bazen 8 9 saatte 2 saat vs seviyelerinde bile olabiliyor.
Benim biraz zorunluluk genellikle projelerle vs uğraşıyorum sonra bir bakıyorum saat gece 2 3 olmuş bu seferde günü hiçbir şey yapmadan bitirmeyeyim diyip 1 film izliyorum saat 5 falan oluyor sonrası zaten en uygun uyuma saatleri geçmiş oluyor.
Meşguliyet varsa başka tabi. Ben gece uyuyunca bir şey kaçırıyormuşum gibi hissediyorum, yanık geçirmek keyif veriyor. Bir de dolu geçiriliyorsa bence hiç sıkıntı yok adjch kansere yol açtığıyla ilgili bir şeyler okumuştum, özellikle kadınlarda. O da biraz kader
Aynen sağlıkta birçok sıkıntıya neden oluyor. Kanser vs gibi şeyler için tabiki tedbir de şart ancak bazısı günde 2 paket sigara içer hiçbir şey olmaz hayatında ağzına sigara sürmemiş kişi akciğer kanserine yakalanabiliyor yani gerçekten belli olmuyor.
Evet ben de böyle düşünüyorum. P yüzden biraz kader işi. Genetiğinde varsa bu gibi şeyler durumu hızlandırıyor. Umarım yoktur diyelim:) allah kimseye göstermesin
Gece uykusu zaten çok kişinin ortak sorunlarından birisi. Şu an saat 3 30 ve hala uyanık olmamız uykunun en verimli saatlerini kaçırdığımızı gösteriyor zaten.
Tabiki bünyeden bünyeye değişiyor ama bazı insanlar 2 3 saat uyuyorlar bir kalkıyorlar zımba gibi. Uyku süresi bünyeden bünyeye değişsede senin yine ortalamaya yakın bir uyku süren varmış iyi sayılabilir aslında.
En İyi Cevaplar