Antidepresanları bırakınca tekrar eskisi gibi düzelen ya da düzelmeyen var mı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet 4 yıl kullandım öyle bugün den yarına bırakılan bir şey değil iyileşme süresi 2 yıl bırakma da tam 2 yılımı aldı
Sence ben bırakınca iyi olurmuyum 1 2 haftadır çok iyiyi. Sıkıntı eskisi gibiyim
Nekadar süredir alıyorsun ilk defa mi iyi hissediyorsun bu bana da çok oldu çok iyi hissediyorsun her şey yolunda derken bıraktığın gibi başa dönüyor biraz daha uzat derim
20. günüm yok çok çok iyj değil aynı eski kendimim hap kullanmadan ve depresyona girmeden önceki gibiyin
20 gün çok az daha 15-20 günde bünye yeni alışıyor ilaca 1-2 ayda iyileşme süreci ver kendine sonra tek seferde bırakma 2-3 haftaya bölerek her hafta dozunu azalt
2 ayda kullansam sonra dozu azaltsam doktro kontrolünde eskisi gibi kötü olurmuyum ki
Yok iyileştirir seni doktor yardımıyla dozunu azaltıp bırakır eski haline dönersin bırak vücûd alışsın senin sağlığından önemli değil herkes kullanıyor bu ilaçları
Ama bir arkadaşım var 6 ay kullanmış yine eskisi gibi kötü olmuş 3 senedir de halen öyle
Herkesin yaşadıkları aynı değil sen şimdi nekadar kötü şeyler yaşadın bilmiyorum ben ağır şeyler yaşadım bırakamdım 1 sene boyunca iyi hissettim bıraktım kötü oldum hep böyle gitti en sonunda dozu azaltarak 1 yıla yaydım her ay biraz düşürdüm öyle bıraktım. Şimdi 2 yıl geçti çok iyim
Ben o kadar da ağır şeyler yaşamadım sadece birtakım düşünceler hatta neden olduğunu bile pek bilmiyorum inşallah geçer
İçinde bu istek herzaman olsun ben bunu atlatıcam ben eskisinden daha iyi olucam yani hedeflerin olsun hayatında bazı değişiklikler yap Sana iyi gelen insanlar olsun etrafında düzelirsin neden olmasın
2 ay sonra annemin yanına girip çalışcam ardınsan universte hayatım başlıyor
Ne güzel çalışma imkanı terapi gibi olur sana hedefin 2 ay olsun sonra hayatı yeniden dizayn et bidaha bu duruma düşmessin
Birde arada sırada kendimi kafayi bozacak gibi hissediyorum deli olacak gibi bu hapın yan etkisimi bazenleri unutuyorum 😀 korku var galiba bende
Evet korku yaratıyor panik oluyorsun bunlar normal herzman aynı etki etmiyor vücuda bir gün iyi bir gün kötü de hissettirebilir ama genelinde iyileştiriyor seni
Evet cidden tecrübeli jnsan ile komhsmak iyi oluyor bazenleri iyi oluyorsun korkuyorsun çok teşekkür ederim
Ben kendim çok yaşadım bazen insan dertleşip içini dökmek istiyor ya da seni anlayan birini istiyorsun bakıyorsun kimse senin durumuna anlam veremiyor herkes kendi derdinde ve çoğu da bilmiyor
Zamanında yaşamış annem var o iyi anlıyor
O iyi bir şey anne sana yakın ama. Yinede anneye de herşeyü paylaşamıyorsun
Herşeyi paylaşıyorum annem çok iyi birisi
Ozaman çabuk atlatırsın boş ver hiç birşeyi takma şu an kendini düşün mutlu olmaya bak
Aynen şu an derslerimle ilgileniyorum ama aklımdaki soru mesela 1 sene kullansam tekrar kötü olurmuyum korkusu var
O korkuyu çıkart sen kötü bir şey yaşamadın sadece doktor kontrolüyle bırakırsan hiç bir şey kalmaz düzelirsin
@Figog bir şey sorabilirmiyim ordamısın
bir şey sorcamda
Burdayım tabi sor
2 saattir biraz ama biraz can sıkkınlığı var biraz bunalım felan var yane hap kullanmadan önceki etkiler var neden boyle olmaya başladım 2 saattir birşeye yoğunlaşınca unutuyorum
Ben düzeldim ama sinirlenince antidepresan almazsam sinirlerimi kontrol edemiyorum onun haricinde her şey yolunda