Adana Obozite Cerrahisi?

Arkadaşlar merhaba, öncellikle hayırlı ramazanlar ben 22 yaşında. Nerdeyse 110 kilo bir insanım çocukluğumdan beri kilo veremiyorum 12 13 yaşlarımda 80 kiloydum ve maalesef dengesiz beslenme + hareketsiz yaşamla şu anda böyleyim diyet ve sporu çok fazla denedim o yüzden rica ederim yok spor yap diyet yap diye gelmeyin. Olmuyor çünkü başaramıyorum zayıf bir insan için az ye kelimesi çok basitken 2derecede obez bir insan için değil tüm ailem bu şekilde kilolu aslında hayat standartından olabilir fakat onlar normalin biraz üstü ben ise aşırı üstü gelelim konuya ben hastaneye gidip bunun için yenişehir hastanesinde bir doktorla görüşmek istiyorum fakat ilk kez ameliyat olacağım için beni anlayabilen, başarılı bir doktorla görüşmek istiyorum tecrübe eden ve deneyemleyen arkadaşlar varsa rica etsem doktor önerebilir misiniz Vk nin 40 üstü olması gerekiyor bende galiba 35 37 civarındayım al şu diyeti yaşın kücük kizim demek yerine bu konuyu ciddiye alacak işinin ehli bir doktor istiyorum özelde olabilecek param yok maalesef ama devlet hastanesi doktoruna belirli bir miktar verebilirim simdide teşekkür ediyorum. Bu arada babamın facesinden baģlanıyorum kızım ve 22 yaşındayım
Adana Obozite Cerrahisi?