Arkadaşlar merhaba,
ben burun ameliyatı olmak istiyorum. Çok tereddüt ediyorum. Yaptıran ve önerdiğiniz bir KBB uzmanı var mı?
ben burun ameliyatı olmak istiyorum. Çok tereddüt ediyorum. Yaptıran ve önerdiğiniz bir KBB uzmanı var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer doktorunu iyi seç mümkünse kbb doktoruna yaptırma estetik cerraha yaptır sonuçta 1 kere yaptırıcan.
Uncalı meydanın doktorunu beğenmiştim. Ama sen gene iyice araştırmalısın sağlık bu şakaya gelmez.
Merhaba yorumu ne zaman yaptığınızı bilmiyorum. Ne zaman 5500dü
Cevap
1Cevap
Valla üstünden zaman geçmiş ama yazmadan içim rahat etmezdi... Kesinlikle Eyüp Bozkurt'a ameliyat olmalarını tavsiye ediyorum Antalya'da estetik veya burun ameliyati olacak kişilerin. Adam başından sonuna kadar her soruyu cevaplıyor daha önce de pek çok doktorla görüştüm zaten ilgisiz gibi geldikleri için bir türlü karar veremedim en son Eyüp beyle görüştüm ve ona ameliyat oldum, hiç pişmanlık yaşamazsınız arkadaşlar
Delirdin mi selin ne var ki burnunda
Kemer antalyanın bir ilçesi.. şaka bir yana var mi tmresmin bence abartıyorsundur kesin
Sende mi antalyadasın?
Yok canım sana öncelikle önerim önden ve sağ sol profilden bir kaç foro atman büyük ihtimalle her ergen kız gibi gereksiz takınti yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar