Böyle yere uç düşer ya da küçük mercimek tanesi düşer gibi sesler geliyor masam da olan bir toz filan mı düşüyor diyorum ama neden düşsün.
Sizce sebebi nedir
Sizce sebebi nedir
İnsan kendi yaşamı, kendi kişiliği, kendi özverisi ile bir örnek oluşturamazsa, bir işin başı olmaya kalkmamalıdır. Hele çevrecilik gibi bir akımın savunuculuğunu yapacaksa bunu kentlerden değil, kırlardan yapmalı. O işin yalnız felsefesi ile yetinmeyip pratiğine de yönelmeli. Kişisel deneyimlerinin ışığında konuşabilmeli. Büyük kentin çılgınca ve tutarsız yaşamından bezmek kolaydır. Doğada kendine kurtuluş olanakları bulmak da çekici gelebilir.
Ne alaka
Düşündüklerinin doğru olduğuna inanan, düşüncelerine birer tutku gücü verebilmiş olan kişi, düşündüklerini bir engelle karşılaşmadan söyleyebilmeyi ister. Onu durduramazsınız ki! Sus dersiniz, korkutmaya kalkarsınız; her şeye katlanır, kellesini verir, yine söyler. Tutku engel tanımadığı, önüne çıkan her engeli yıkmaya kalktığı gibi tutku gücü edinmiş düşünce de engel tanımaz. O da her engeli yıkmaya kalkar. Ama kendi düşüncelerini söylemek, yaymak, çevresine işletmek isteyen her kişi özgürlük için çalışıyor demek değildir. Kendisinin özgür olmasına çalışıyor, o başka; kendi düşüncelerine uymayan düşüncelerin de özgürce söylenebilmesini istiyor mu? Onu da istiyorsa, onun için de çalışıyorsa ancak o zaman özgürlük için savaşıyor diyebiliriz.
Ya kes kopyala yapıştır yapma
Abi bot da mal o zmn mk
Sen işin bugunu bulmuşsun knk
Cevap
0Cevap
Odanda böcek falan olabilir pencereyi açmışsan içeri girebilir bir kontrol et veya bu sesler sürekli oluyorsa üç harfli olabilir. Benim odamda eskiden çekmece açma kapama tıkırtı sesleri gelirdi. Bir gün ablamla aynı anda sesleri duyuyoduk. Odada namaz kılmaya başladım daha öyle sesler duymadım
Böcek filan değil ve ses sürekli bende aynısını düşündüm üç harfliler diye. Yorumun için tsk
Rica ederim. Ben ilk zamanlar odamda ayetel kürsi falan okurdum, dua okurken durduk yere deprem olur gibi dolabın üstündeki poşet yere düşerdi, hemen ardından masadan kalem yuvarlanıp düşerdi. Böyle şeylere inanmak gerek onlar da bizim gibi yaşıyolar 🙄
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?