Sağlık Evde odadan odaya yürürken kulağıma uğultu sesi geliyor? gizemhayat99999 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sanki pencere aralık kalmışta ruzgar sesi uğultusu geliyor Evde odadan odaya geçince dışardada değil niye oluyor kafayı yiyicem Güncellemeler+1 yıl Abi yanlış anladınz evde ruzgar yok pencere acık değil kulağma o ses geliyor yürürken Güncellemeler+1 yıl Yazmayı unutdum bir tek sol kulağım böyle oluyor Evde odadan odaya yürürken kulağıma uğultu sesi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kulagin tikanmasindan dolayidir su falan kacmistir en fazla 0 2 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl İnternetde kirden fazla sesden ola bilr dendi Yorumla monicavespuccci +1 yıl mumkun Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 994 cevap paylaştı. Pencereniz PVC ise kış ayarını yaptırtmamış olabilirsiniz. 0 8 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Ay kulağmdan ses geliyor pencere ne alaka ki Yorumla AgentKid +1 yıl Bazen bendede oluyor, uğultu değilde cızıltı sesi ve 10 saniye sürüyor.Genelde çok fazla müzik dinledikten sonra kulaklığı çıkarınca oluyor. Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl İnternetden de fazla sesden ve kulakta oluşan kirlerden söylenildi Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Ama bende yürürken oluyor durup dururken değil Yorumla AgentKid +1 yıl Dediğim gibi, korkacak bir durum yok.Korkmayın boşuna ve kendinizi germeyin. Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Yorumlarda evde öcü var falan diyorlar ama yanlış anladılar benim sorunum kulakla yani sağlık açısından bir durmu var diye sordum her kes gerdi beni Yorumla AgentKid +1 yıl Sağlık açısından önemli bir şey değil, öcü falan bilmem ne inanmayın öyle şeylere.Boşu boşuna kendinizi germeyin ve denilenleri takmayın, stres yapmayın boşuna. Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Zaten tımarhanelik eder burdakiler insanı sizede teşekkür ederm🤍 Yorumla
AlihanBeymioOo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Biri arkadan çıkıp noluyoh la dese altina sıcarsın heralde 0 12 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Az önce su alarken kulağma o ses geldi oda karanlıkdı bir an tırstım Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl O durum sorunlu bı durum nas Felak ayetel. kursi oku Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Nasıl yani korkutmayn içme cinmi girdi tövbe tövbe Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl Geçen bana da oldu gece kulağıma fisildadı biri Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Ne dedi beb burdaymı dedi Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl Dalga geç geç :) Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Sen geçince oluyor ama😂 Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl Ben geçmedim baştaki gülmen içindi takı o ikinci dediğinde ciddiye aldim Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Hangi ikinci Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl Sesler Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Aslında iki kulağma gelse korkardım belki sadece sol kulağma olduğu için sağlık açısından sanyorum yoksa öyle şeylerin olduğnu sanmıyorum Yorumla AlihanBeymioOo +1 yıl Bendede sağ kulağıma gelmişti ondan Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl oculer basti evi böööööööööö👻👻👻 0 4 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Lan evle alakalı değil ki kulağımla alakalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam beynine girmisler ele gecirmisler iste... Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Nerden bilyon sana girdilermi bi kaç kere nerden bu netlik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bilirim cok fazla soru sorma... Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl cinler peşinde 0 1 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Niye Yorumla
erdemm66 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kulağında pislik olabilir yuruken yaparken 0 4 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Evet internetdede öyle yazyor burada yaşayan var mı die sordum yanlış anladılar sadece ciddi bir sağlık sorunu olur mu diye sormuştum Yorumla erdemm66 +1 yıl Yooo olmaz sen burdaki yazanlarin her dediğine bakma kulak burun boğaza git temizlet kulağını 🙏 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Teşekkurler🤍 Yorumla erdemm66 +1 yıl Rica ederim 🙏💐 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önemseme 0 2 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Belki sağır olucam neden önemsemeyeyiym Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Doktora git o zaman Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Evde 3 harfli var 0 7 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Yav evle alakalı değil ki sorum kulakla sağlık sorunumu die sordum Yorumla Highline +1 yıl Orta kulak iltihbı vardır o zaman dr git acilen Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Nasıl yani bir tek sol kulağm oluyor böyle Yorumla Highline +1 yıl Dişle ilgili bir sıkıntın var mı ya da bu günlerde aşırı rüzgara maruz kaldınmı Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Evet sol tarafımda yeni bir diş çıkıyor zaten sol kulağıma oluyor bu bazen sağ tarafda çürük dişimde sızlıyor Yorumla Highline +1 yıl Ondan kaynaklıdır bir kaç güne geçer Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Anladım teşşkürler🤍 Yorumla
Hakopefkl Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Korktun mu 0 6 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Yok Yorumla Hakopefkl +1 yıl Böööö Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl 😱 Yorumla Hakopefkl +1 yıl Şimdi korktun mu Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Ben korkmam Yorumla Hakopefkl +1 yıl Ya kedicik kork işte :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kulagin tikanmasindan dolayidir su falan kacmistir en fazla
İnternetde kirden fazla sesden ola bilr dendi
mumkun
Pencereniz PVC ise kış ayarını yaptırtmamış olabilirsiniz.
Ay kulağmdan ses geliyor pencere ne alaka ki
Bazen bendede oluyor, uğultu değilde cızıltı sesi ve 10 saniye sürüyor.
Genelde çok fazla müzik dinledikten sonra kulaklığı çıkarınca oluyor.
İnternetden de fazla sesden ve kulakta oluşan kirlerden söylenildi
Ama bende yürürken oluyor durup dururken değil
Dediğim gibi, korkacak bir durum yok.
Korkmayın boşuna ve kendinizi germeyin.
Yorumlarda evde öcü var falan diyorlar ama yanlış anladılar benim sorunum kulakla yani sağlık açısından bir durmu var diye sordum her kes gerdi beni
Sağlık açısından önemli bir şey değil, öcü falan bilmem ne inanmayın öyle şeylere.
Boşu boşuna kendinizi germeyin ve denilenleri takmayın, stres yapmayın boşuna.
Zaten tımarhanelik eder burdakiler insanı sizede teşekkür ederm🤍
Biri arkadan çıkıp noluyoh la dese altina sıcarsın heralde
Az önce su alarken kulağma o ses geldi oda karanlıkdı bir an tırstım
O durum sorunlu bı durum nas Felak ayetel. kursi oku
Nasıl yani korkutmayn içme cinmi girdi tövbe tövbe
Geçen bana da oldu gece kulağıma fisildadı biri
Ne dedi beb burdaymı dedi
Dalga geç geç :)
Sen geçince oluyor ama😂
Ben geçmedim baştaki gülmen içindi takı o ikinci dediğinde ciddiye aldim
Hangi ikinci
Sesler
Aslında iki kulağma gelse korkardım belki sadece sol kulağma olduğu için sağlık açısından sanyorum yoksa öyle şeylerin olduğnu sanmıyorum
Bendede sağ kulağıma gelmişti ondan
oculer basti evi böööööööööö👻👻👻
Lan evle alakalı değil ki kulağımla alakalı
Tamam beynine girmisler ele gecirmisler iste...
Nerden bilyon sana girdilermi bi kaç kere nerden bu netlik
Ben bilirim cok fazla soru sorma...
cinler peşinde
Niye
Kulağında pislik olabilir yuruken yaparken
Evet internetdede öyle yazyor burada yaşayan var mı die sordum yanlış anladılar sadece ciddi bir sağlık sorunu olur mu diye sormuştum
Yooo olmaz sen burdaki yazanlarin her dediğine bakma kulak burun boğaza git temizlet kulağını 🙏
Teşekkurler🤍
Rica ederim 🙏💐
Önemseme
Belki sağır olucam neden önemsemeyeyiym
Doktora git o zaman
Evde 3 harfli var
Yav evle alakalı değil ki sorum kulakla sağlık sorunumu die sordum
Orta kulak iltihbı vardır o zaman dr git acilen
Nasıl yani bir tek sol kulağm oluyor böyle
Dişle ilgili bir sıkıntın var mı ya da bu günlerde aşırı rüzgara maruz kaldınmı
Evet sol tarafımda yeni bir diş çıkıyor zaten sol kulağıma oluyor bu bazen sağ tarafda çürük dişimde sızlıyor
Ondan kaynaklıdır bir kaç güne geçer
Anladım teşşkürler🤍
Korktun mu
Yok
Böööö
😱
Şimdi korktun mu
Ben korkmam
Ya kedicik kork işte :/