Otoimmun hepatit, pbs hakkında bilgisi olan var mı?

maalesef hastanelerden randevu bulamadığım için buradan Google dan çare arıyorum artık. 2017 den beridir kareciger değerlerim bakıldığında da hep ggt değeri yüksek çıkıyor bu zamana kadar minimum 226 maksimum 295 çıkan testlere göre artı olarak ast ve alt değerlerim ve hemogramda yine referans dışı bir çok değer var. Hiç bı doktor ciddi bir şey olabileceğini söylemedi bende üstüne düşmedim. En son dahiliye doktoruna gittim çünkü üst bacak bölgemde varis benzeri şeyler çıktı ama varis değilmiş 2 aydır geçmedi ve karnımda aşırı bir şişlik var. Testler yine çok iç açıcı değildi tabiki doktor saçın dökülüyor mu kasintin var mı gibi şeyler sordu kaşıntı var ama saç dökülmem yok dedim acil arastirilmasi lazım pbs ya da otoimmun hepatit olabilir gibi görünüyor net bişey söylemem gastroenteroloji bakmalı dedi ama maalesef randevu yok hastanelerde. Bu hastalıkları araştırdığım da çok iç açıcı hastalıklar değil ve aşırı üzülüyorum şu an korkuyorum. Konu ile ilgili muzdarip olan bilgisi olan var mı bakıyorum nadir görünen hastalıklar anladığım kadarıyla...
Otoimmun hepatit, pbs hakkında bilgisi olan var mı?