Başımın arkasında böyle enseye doğru bir ağırlık hissi oluyor ve sanki bu his kafamı geriye çekiyor ve deli gibi ağrıyo. Baş dönmesi mide bulantısı oluyor. Yattığım yerde bayilicam sanıyorum. 2 gecedir oluyor. Ağlaya ağlaya uyudum dün gece o kadar bitkindim ki acile bile gidelim diyemedim.
Kiloyla ve yaşla direk bağlantısı da var ama tansiyonun birçok sebebi olabilir. Mesela ağır üşütme gibi durumda tansiyon yükselir damarlarında kan basıncı artar. Yaşadığın baş ağrısı bunun sebebi olabilir
Pazartesi aile hekimliğinde bir kan vereyim orada bir sıkıntı çıkarsa dahiliye gitsem olur mu yeterli mi aile sağlık merkezleri bu konuda bilmiyorum ama. Niyetli niyetli gündüz çok üşeniyorum.
Aynen sabah git ama aile hekimine 10 dan sonra kan almazlar. orada da belli olur. Korkacak bişey olduğunu sanmam ama yinede baktır. Birde oruç tutuyorsanda etkiler, açlık tokluk yani kan şekeri de etkiler tansiyonu
Evet tutuyorum bir süredir böyleyim gerçekten. Şuanda da var ama hafif, tansiyon aleti yok olcemiyorum. Benim her sene Ferittin 4-5 i görüyor yine öyle oldu sandım.
Bence çok önemli bişey değil bu. Her insanda yılda bir kaç defa olur. Sürekli olması sıkıntı. Ayrıca psikolojikte olabilir çok stresli olduğunda mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden acaba
Bilmiyorum pazartesi bir aile hekimine gidip kan vercem bişey var mı diye ona göre bakıcam
Tansiyon bu
Yüksek mi düşük mü sizce? Hiç bilgim yok tansiyon hakkında. Benim hep 9-10 dur normal de.
Yüksek tansiyon bunu yapar
Çok teşekkür ederim kilolu da değilim ben kilo etkiliyor sanıyordum şaşırdım
Kiloyla ve yaşla direk bağlantısı da var ama tansiyonun birçok sebebi olabilir. Mesela ağır üşütme gibi durumda tansiyon yükselir damarlarında kan basıncı artar. Yaşadığın baş ağrısı bunun sebebi olabilir
Yaşın kaç
Üşütmedim bu aralar bayağıdir iyiyim. 26 yaşım. 158 boy 56 kilo
Yaş vucut itibariyle olmadığı belli ama tansiyon sonuç bunu yükselten sebei dahiliyeci kan tahliliyle öğrenebilir. Tansiyon olduğun da bol su iç
Pazartesi aile hekimliğinde bir kan vereyim orada bir sıkıntı çıkarsa dahiliye gitsem olur mu yeterli mi aile sağlık merkezleri bu konuda bilmiyorum ama. Niyetli niyetli gündüz çok üşeniyorum.
Aynen sabah git ama aile hekimine 10 dan sonra kan almazlar. orada da belli olur. Korkacak bişey olduğunu sanmam ama yinede baktır. Birde oruç tutuyorsanda etkiler, açlık tokluk yani kan şekeri de etkiler tansiyonu
Evet tutuyorum bir süredir böyleyim gerçekten. Şuanda da var ama hafif, tansiyon aleti yok olcemiyorum. Benim her sene Ferittin 4-5 i görüyor yine öyle oldu sandım.
Bence çok önemli bişey değil bu. Her insanda yılda bir kaç defa olur. Sürekli olması sıkıntı. Ayrıca psikolojikte olabilir çok stresli olduğunda mesela
Olabilir evet stresli ve tempolu bir kac gündü. Önemli bişey olmasın tabi inşallah bu yaşta Allah kimseye vermesin hastalık☺️
Tamam işte sebebi belli oldu, hayırdır