Panik atak belirtisi ola bilirmi?

Arkadaşlar, yaklaşık 2 senedir bunları yaşıyorum bir şeyden aşırı korktuğum zaman oluyor, kendime zarar veriyorum saçlarımı felân yoluyorum, ağlamak tutuyor dakikalarla böyle oluyorum bacağımı titirediyorum. Kim ne derse desin asla sakinleşemiyorum kendi kendime 20-25 dakikada düzeliyorum. Doktora gittim bir keresinde nevroloji uzmanına bir keresinde de psikiatriste ancak hiç biri bunun neden olduğunu söylemedi, tedaviye başlamadı bildiğiniz geçiştirdiler. Onun yanı sıra, kendimi çok kötü hiss ediyorum mide bulantılarım oluyor, (tüm çekaptan geçtim tamamen sağlamım) hiç kimseyle konuşasım, bulaşasım gelmiyor. Uyku sorunları yaşıyorum, kendime zarar vermesem de hep kötü düşünceler peşimi bırakmıyor. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum, yemeklerden doğru dürüst tad alamıyorum, bildiğiniz ölü gibiyim. ☹️ Ve bazen kalabalık ve ya sıcak olan ortamlarda düşüp bayılıyorum. Bayılmalar şöyle oluyor önce gözüm karalıyor, midem ağrıyor, sonra bayılıyorum. Ambulans ekibi gelip yokladığında tansiyonumun aniden düştüğünü söylüyor. Ama tam bilincimi yitirmiyorum kendimde oluyorum bir nevi. Ve yemek yiyemiyorum tam, canım hiç yemek istemiyor acıkamıyorum doğru dürüst. Sadece çok yorulduğum zamanlarda bazen oluyor acıkma hissi.
Panik atak belirtisi ola bilirmi?