Sünnet sırasında mahremiyet hakkınız ihlal edildi mi? İşinin ehli bir doktor/hekim tarafından mı yoksa başka birisi tarafından mı sünnet edildiniz? Ortamda olmaması gereken kimler vardı o anları izleyen?
Sünnet sırasında yaşadığınız utanma, korku gibi duyguları ve anıları paylaşır mısınız?
Kızlar Bir Adım Öne evet var 14 yaşında sünnet oldum. tüm mahalle, eş, dost gördü. Arkadaşlar gördü. Hem benle yaşıt olan kızlar ve üç dört yaşından benle, yaşıt olan kızlar kadar herkes gördü beni çırılçıplak. Sonra leğende yıkanırken 15 16 yaşında fotoğraflarımı çektiler. Hâlâ duruyor ve annem herkeze gösterir. En çok 10 yaş altı kızlara rezil olup utanıyorum. Sünnet sonra 1 ay sonra köye gittik tabi orada leğende yıkadılar beni kapının önünde. Tüm köyün kız çoçuk ları beni izledi. O evde ki annemin kuzenin 6 yaşında ki kızı fotoğraf makinesi alıp, fotoğraflarımı çekti. Bana gülerek seni n çırıılçıplak fotoğrafımı çekiyorum deyip çekti. Yüzümü kapattıt utancımdan sonrada beni Leğende yıkadı. köydeki tüm kızlar bana bakıp gülüyorlar, dil çıkarıp, oh oh yapıyor, semih çırılçıplak leğende yıkanıyor diyorlardı. Ben tabi utancımdan kıp kırmızı oldum. O fotoğraflar çoğaltıp hem o beni çeken annenin kuzenin kızı aldı hem o köydeki kızlara beni kızlara da verdi. Anneme verdi o evde fotoğraf albümüne koydu. O sonra herkeze gösterdi. Tabi gören kız çoçuk ları bana bakıp gülüyorlar çırılçıplak fotoğraflarını gördük senin diyorlardı. Bende rezil olup kıpkırmızı oluyordum utancımdan
zimbabwe-cumhurreisizimbabwe-cumhurreisi evet var 14 yaşında sünnet oldum. tüm mahalle, eş, dost gördü. Arkadaşlar gördü. Hem benle yaşıt olan kızlar ve üç dört yaşından benle, yaşıt olan kızlar kadar herkes gördü beni çırılçıplak. Sonra leğende yıkanırken 15 16 yaşında fotoğraflarımı çektiler. Hâlâ duruyor ve annem herkeze gösterir. En çok 10 yaş altı kızlara rezil olup utanıyorum. Sünnet sonra 1 ay sonra köye gittik tabi orada leğende yıkadılar beni kapının önünde. Tüm köyün kız çoçuk ları beni izledi. O evde ki annemin kuzenin 6 yaşında ki kızı fotoğraf makinesi alıp, fotoğraflarımı çekti. Bana gülerek seni n çırıılçıplak fotoğrafımı çekiyorum deyip çekti. Yüzümü kapattıt utancımdan sonrada beni Leğende yıkadı. köydeki tüm kızlar bana bakıp gülüyorlar, dil çıkarıp, oh oh yapıyor, semih çırılçıplak leğende yıkanıyor diyorlardı. Ben tabi utancımdan kıp kırmızı oldum. O fotoğraflar çoğaltıp hem o beni çeken annenin kuzenin kızı aldı hem o köydeki kızlara beni kızlara da verdi. Anneme verdi o evde fotoğraf albümüne koydu. O sonra herkeze gösterdi. Tabi gören kız çoçuk ları bana bakıp gülüyorlar çırılçıplak fotoğraflarını gördük senin diyorlardı. Bende rezil olup kıpkırmızı oluyordum utancımdan