ANiden kalkınca bacakta oluşan his kaybının nedeni nedir?

2 defadır başıma belli aralıklarla gelince merak ettim. İlk geldiğinde reglm bacağım güçsüz diye üstüne basamadan tam düşerken bir yere tutunmuştum Allah'tan evdeydim düşmedim ama regl sandım çok umursamadım ama bu sabah aniden uykudan kalkınca sağ bacağımda komple o hissi kaybedip 2. Adımımı atmaya sağdan destek alınca yere düştüm yine zorladım ve kapıdan çıktım düşe düşe bide arada da bacaklarımda gıdıklanma hissi oluyo 3 Saniye hareketsiz kalınca bir yorgunluk oluşuyo ve geçiyo o çok önemli değil asıl korktuğum bacağıma basamadığım için yere düşmem. Ben sakat mı kalıyorum bilmiyorum daha önce bu şikayetle benzer şeyler yaşayan insanların o an ne yaptıklarınıda aslında merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sinirlenip veya aniden kalkınca sanki bir boşkupa bastım bacağımı hissetmedim birşeylerede tutunamadığım için yere diştüm bu sokaktada başıma gelirse diye korkuyorum düşünsenize cadde ortasında bacağımın hissini kaybedip yere düştüğümü. Ciddi bir rahatsızlık mı onuda bilmediğim için doktorada gitmiyorum şu an için
ANiden kalkınca bacakta oluşan his kaybının nedeni nedir?