Sağlık Mide bulantili bas ağrısı? benimeşgal Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hap iç demeyin 2 tane içtim geçmiyor nasıl geçer yatinca midem bulanıyor başım daha çok ağrıyor ayakta dolanıyorum yardim Güncellemeler+1 yıl Midedeki gaz nasıl geçer Mide bulantili bas ağrısı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Öncelikle gecmis olsun.. aynı durumu ben yasıyorum boyle olunca balkona çıkıp biraz oturup gozlerimi kapiyorum geciyo 0 34 Yorumla benimeşgal +1 yıl Gecmiyor Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Bir kac damla limon yut Yorumla benimeşgal +1 yıl Limon yok Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Ağrı kesici aldınmi Yorumla benimeşgal +1 yıl Evet Yorumla benimeşgal +1 yıl Mide bulantisi kaldı sadece baş ağrısı gitti Yorumla benimeşgal +1 yıl Mide bulantisi nasıl geçer midemde gaz var ondan bulaniyoe Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl O halde yarı oturur yarı uzanır bir halde kafanı yastıkla destekleyerek uyumaya calıs Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Soda varsa soda ıc Yorumla benimeşgal +1 yıl Sade soda var Yorumla benimeşgal +1 yıl Kusturmaz dime Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Azar azar icersin.. baktın sıkıntı yok hepsini iç Yorumla benimeşgal +1 yıl Başka ne Yorumla benimeşgal +1 yıl Bas ağrım vardi gecti şimdi mide bulabtim kaldi Yorumla benimeşgal +1 yıl Ama hafif sadece yatınca oluyo Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Sodanın iyi geleceğini dusunüyorum Yorumla benimeşgal +1 yıl Sodada yok bitmiş ya Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Tek care uyumak.. başını yuksek tut ve uyumaya calıs Yorumla benimeşgal +1 yıl Uyumaya calisincada gazim geliyo midem bulanıyor napcam Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Mide bulantıni düsunme baska seylere odaklan Yorumla benimeşgal +1 yıl Uyumazsam ne olur sadece uzansam Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Olabilir.. bi dene bakalim Yorumla benimeşgal +1 yıl Yeme düzenim bozulmaz dime ama Yorumla benimeşgal +1 yıl Su içsem gaz yaparmı Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Gecici bi problem oldugunu dusunuyorum.. bozulmaz Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Denemeden bilemezsin Yorumla benimeşgal +1 yıl Yarın için fiyom şimdi uyumucamya yarjnki yemek düzenim bozulmaz dime Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Bozulmaz Yorumla benimeşgal +1 yıl Şu an yüz üstü popom havada yattım Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl İyi geldi mi bari Yorumla benimeşgal +1 yıl Evette uyuyamıyorum Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Neden Yorumla benimeşgal +1 yıl Çok gzzim var go t deligim 1 karis oldu ossurmktam Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Mesaj attim Yorumla
zfraktas Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Önce mide bulantısını kesmen için sade soda limon sık karıstir iç bulantıyı kesicektir 0 4 Yorumla benimeşgal +1 yıl Hiçbir şey içesim yok içsem kusarim Yorumla zfraktas +1 yıl Bende senin gibiydim soda limon içtim sonra kustum rahatladım yapıcak birşeyin yok 2 3 gün çekice geçmez soda limon içiyosun kusarsa kalk kus uyu sonra zaman geçsin bu arada uyurken kaldirabilir kusabilirsin ona gore 2 3 gün halsizlik olucak hal bu Yorumla benimeşgal +1 yıl Benimki günlük yav yarın sabah geçer Yorumla zfraktas +1 yıl Geçicekse ne yazdiriyon bize 😀 Yorumla
K_isiselgeliiisim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Su iç ve hava al biraz 0 8 Yorumla benimeşgal +1 yıl Şu içsem kusarmiyim Yorumla K_isiselgeliiisim +1 yıl İnceleyelim müsaitsen Yorumla K_isiselgeliiisim +1 yıl Anlatıcam Yorumla benimeşgal +1 yıl Midedeki gaza ne iyi gelir Yorumla K_isiselgeliiisim +1 yıl İg söyler Yorumla benimeşgal +1 yıl Ney? Yorumla K_isiselgeliiisim +1 yıl İnsta Yorumla benimeşgal +1 yıl Mesaj attım burdan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öncelikle gecmis olsun.. aynı durumu ben yasıyorum boyle olunca balkona çıkıp biraz oturup gozlerimi kapiyorum geciyo
Gecmiyor
Bir kac damla limon yut
Limon yok
Ağrı kesici aldınmi
Evet
Mide bulantisi kaldı sadece baş ağrısı gitti
Mide bulantisi nasıl geçer midemde gaz var ondan bulaniyoe
O halde yarı oturur yarı uzanır bir halde kafanı yastıkla destekleyerek uyumaya calıs
Soda varsa soda ıc
Sade soda var
Kusturmaz dime
Azar azar icersin.. baktın sıkıntı yok hepsini iç
Başka ne
Bas ağrım vardi gecti şimdi mide bulabtim kaldi
Ama hafif sadece yatınca oluyo
Sodanın iyi geleceğini dusunüyorum
Sodada yok bitmiş ya
Tek care uyumak.. başını yuksek tut ve uyumaya calıs
Uyumaya calisincada gazim geliyo midem bulanıyor napcam
Mide bulantıni düsunme baska seylere odaklan
Uyumazsam ne olur sadece uzansam
Olabilir.. bi dene bakalim
Yeme düzenim bozulmaz dime ama
Su içsem gaz yaparmı
Gecici bi problem oldugunu dusunuyorum.. bozulmaz
Denemeden bilemezsin
Yarın için fiyom şimdi uyumucamya yarjnki yemek düzenim bozulmaz dime
Bozulmaz
Şu an yüz üstü popom havada yattım
İyi geldi mi bari
Evette uyuyamıyorum
Neden
Çok gzzim var go t deligim 1 karis oldu ossurmktam
Mesaj attim
Önce mide bulantısını kesmen için sade soda limon sık karıstir iç bulantıyı kesicektir
Hiçbir şey içesim yok içsem kusarim
Bende senin gibiydim soda limon içtim sonra kustum rahatladım yapıcak birşeyin yok 2 3 gün çekice geçmez soda limon içiyosun kusarsa kalk kus uyu sonra zaman geçsin bu arada uyurken kaldirabilir kusabilirsin ona gore 2 3 gün halsizlik olucak hal bu
Benimki günlük yav yarın sabah geçer
Geçicekse ne yazdiriyon bize 😀
Su iç ve hava al biraz
Şu içsem kusarmiyim
İnceleyelim müsaitsen
Anlatıcam
Midedeki gaza ne iyi gelir
İg söyler
Ney?
İnsta
Mesaj attım burdan
Aklıma bir şey geliyor ama