Sağlık Kimler hafta sonunu diyetini bozmadan bitirebildi? lovebooming Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Buna keşke "Beennn!" diyebilseydim ama bugün yediklerimden sonra diyet miyet kalmadı yani. Benim aksime kimler hafta sonunu diyetini bozmadan bitirebildi? Kimler hafta sonunu diyetini bozmadan bitirebildi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Sürekli diyet yapıyorum sık ve sağlıklı besleniyorum 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Ben ben ben 😁 diyeti değil sağlıklı ve dengeli beslenmeyi destekliyorum diyet benim olayım değil 1 0 Yorumla
BirKahveİçelim Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Bugün içli köftesinden tut sarmaya kadar her şeyi yediğim için diyet miyet kalmadı? 0 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 820 cevap paylaştı. Oruc tutuyorum en guzel diyet 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı. Diyette misiniz diye sorsana. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sürekli diyet yapıyorum sık ve sağlıklı besleniyorum
Ben ben ben 😁 diyeti değil sağlıklı ve dengeli beslenmeyi destekliyorum diyet benim olayım değil
Bugün içli köftesinden tut sarmaya kadar her şeyi yediğim için diyet miyet kalmadı?
Oruc tutuyorum en guzel diyet
Diyette misiniz diye sorsana.
Maalesef bozduk...
Ben.
Diyetsiz bir hayat.
diyet uygulamıyorm
Başaramadık abi