Evlilikte böyle şeyler sorun oluyor mu merak ediyorum :D Kilo aldığınız için dalga geçse alınır mısınız?

İnsan alınmasa da kırılır. Özgüveni olan insanlar da kırılıyor sadece biz dışarıya güçlü imajı veriyoruz. Zaten karşımdaki insan benim eşim ise beni olduğum gibi kabul ederken benimle evlenmiştir bunun lafını yaptığı an , aramıza mesafe koyarım. Böyle küçük bir konudan ötürü tartışma yaratmak ilgi açlığının ve dikkat çekmek istemenin göstergesidir.
Alınmam gün gelecek geçmişe dönüp dalga geçtiği günleri bile yad edip güleceğiz beraber ilerleyen zamanlarda, ilişkilerde bu tarz şeyleri normal karşılarım önemli olan daim olan mutluluk huzur birliktelik
Cevap
20Cevap
Yani kalbimi kıracak derecede dalga malzemesi yaparsa tabii ki alınırım, üzer beni bu durum
Yani dalga geçmek çok hoş olmaz, kim yaparsa yapsın.
Bu yüzden sürekli fit kalmaya dikkat ediyorum
Valla ben alınırım 😃
Alınganlık seviyem, sevdiğim insana karşı ultra seviyeler de olur.
Burdan ona sesleniyorum yapma canım benim üzülürüm 😃
Cok ciddi ve kırıcı olmadığı surece alinmam ayrica benimde kiloma dikat etmem gerekir ne öyle balon gibi derim kendime
Ben asla göbekli yasda aşırı zayıf olmayacağım bundan emin olduğum için sorun yok benim için ama bir insanın kilosu ile dalga geçilmemeli.
Ciddi sekilde dalga gecerse alinirim tabi o da alinir bence Şu an esim yok ama kim olursa ciddiyse alinirim
Pek alınmam. Çünkü kendim ile barışık ve özgüvenli biriyim. Sadece yaptığı davranışı çocukça ve saçma bulurum.
Şahsen eşim beni olduğum gibi sevmeli çok zayifladigimda da çok kilo aldığımda hani güzel bir dille söyleyebilir ama
Dalga geçmem ama biraz sert bir tepki veririm. Kadın evlenince poposu göbeği fırlamayacak.
Alan almış kafasıyla yaşarsa ben gerekeni yaparım.
Böyle bişi söylese özen gösteririm fakat bunu bi kadına demek minimum 1 ay kesin trip yıllarca iğneleyici laflar
Oluyor evet ama ben öyle bir şey yaşamadım çünkü kendim rahatsız oluyor ve veriyorum fazla hissettiğimde kilomu
Her şeyi yapacaksınız saka yaptı diye kuseceksiniz ne karışık bir canlısiniz ya
Alınırım tabii tribin alâsını yaparım bir de üstüne otururum bak bakalım bir daha dalga geçiyor mu
Genelde kadınlar kilo alınca erkekler zayıfla der ama erkek kilo alsa zayıflamaya uğraşmaz bile
Dalga geçtiler 30 kilo verdim sonra peşimden dolaşıyorlardı 😂😂
Karşılıklı gülüşüyorsak sorun yok
ciddiye alıp dalga geçiyosa sıkıntı
Söyleyiş tarzına bağlı pek alınmam ama dikkate de alırım. Zayıflamaya çalışırım.
Sen kendine bak benim aşkımla güzelsin bensiz kertenkelesin derim
Öyle bir şey olmuş olsa bile dalga geçilmez
Bilhassa hoşuma gider
Ama efsane oluyo manitle bu konuda dalga geçmek xjjdjd
Alinmaya gerek yok biraz balık etli olsun asiriya da kacmasin bi zahmet
Kilom olsaydı alınırdım
Evet ya geçmesin dalga falan hshshshshshhshs
Alinmam, geçsin minnosum 😄
Tabi o kim ki kilomla dalga geçermiş
Alınırım tabii ki Allah’tan zayıfım Şişman değilim
Oyoe bir saygısızlıga tahammül etmezdim.
Yani böyle bir durum olsa alınırım
Aramızdaki espri anlayışı ile alakalı bence
Boşarım 😃
Alınırım..
Evet alınırım
Geçemez
Alınırım tabi vurum bir tane ağızına
Alınırım
alınmam salınırım
Bilmem alınırım.
alınırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?