Sağlık Diyetin mevsimi yaz mıdır, kış mıdır? lovebooming Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Diyet yapmak yazın mı kışın mı daha kolay? Yaz Kış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Diyetin mevsimi yaz mıdır, kış mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Federerkek Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Kışın yapması zor oluyor bana. Yazın daha az yiyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Diyet her zaman yapılabilir 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Ben diyete inanmıyorum diyet yapmak özel bir sağlık sorunun yoksa çok saçma. Diyeti sağlıklı ve dengeli yaşam biçimi haline getirmek gerekiyor. 0 0 Yorumla
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yazın diyet yapmayı daha cok seviyorum sürekli hareket halinde oldugum için kilo vermem kolay oluyor kışın sürekli evdeyim 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazın aktif çalışıyorum. Soğuk sıcak bir arada. Uçuyorum. Diyet yapamam. Kışında yapmam. Yerim ben. 0 0 Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl mevsimi yoktur. mevsime göre yapıyosan kalıcı olmaz. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Buda yeni avutma şekli galiba diyetin mevsimi yokki 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dört mevsimde yapılır yazı kışı yoktur. 0 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bence bana göre kışın daha kolay 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaz tabii ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kışın yapması zor oluyor bana. Yazın daha az yiyorum.
Diyet her zaman yapılabilir
Ben diyete inanmıyorum diyet yapmak özel bir sağlık sorunun yoksa çok saçma. Diyeti sağlıklı ve dengeli yaşam biçimi haline getirmek gerekiyor.
Yazın diyet yapmayı daha cok seviyorum sürekli hareket halinde oldugum için kilo vermem kolay oluyor kışın sürekli evdeyim
Yazın aktif çalışıyorum. Soğuk sıcak bir arada. Uçuyorum. Diyet yapamam. Kışında yapmam. Yerim ben.
mevsimi yoktur. mevsime göre yapıyosan kalıcı olmaz.
Buda yeni avutma şekli galiba diyetin mevsimi yokki
Bana göre yaz
Mevsimi olmaz diyetin
Yazın daha konforlu oluyor.
Dört mevsimde yapılır yazı kışı yoktur.
Bence bana göre kışın daha kolay
Yazın kışın fazla kalori harcamazsın
yaz dır
Yaz tabii ki
Güzel
Diyetin mevsimi yok.