Psikiyatri ilaçlarına rağmen nasıl kilo veririm?

Yanlış anlamayın, boğazını tutamayan, kilo vermek için kalori açığı, spor vs gerektiğini bilmeyen biri değilim. Hepsini çok iyi biliyorum, diyet yapıyorum, spor yapıyorum, abur cubur yemiyorum. Ama kullandığım ilaçların hepsinin ortak yan etkisi kilo aldırmak. Geçen sene yirmi kilodan fazla verip hastalık döneminde aldığım bütün kilodan kurtulmuş, incecik olmuştum. Bu sene yeni hastalık dönemleriyle beraber tekrar birkaç kilo aldım ama neyse ki eski kiloma çıkmadım. Sonra doktorum lityum kullanmam gerektiğini söyledi. Daha önceden de kullanmıştım ve lityum kullandığım dönemde ne kadar uğraşsam da kilo verememiştim üstüne dört beş kilo almıştım. Şu anda da uğraştığım halde kilo veremiyorum, tartıda artış görüyorum, irileştiğimi fark ediyorum. Sadece lityum değil, depakin ve risperdal de var, zaten onların da yan etkisi kilo yapmak. Ama onları o kadar uzun süredir kullanıyorum ki, artık vücudum alıştı. Ama vücut lityuma direkt tepki verdi. Diyet yapıyorum, spor yapıyorum ama yok, ödem tutuyorum ayrıca kilo da alıyorum. Hiçbir çabam işe yaramıyor. İlaçları bırakmayı düşünüyorum ama bıraktığım zaman atak geçiriyorum ve çok kötü oluyor. İlaçları bırakmadan bu işi çözmenin yolu nedir sizce? Normal diyet işe yaramıyor şu an, iyice alıyorum. Aç kalarak mı diyet yapmam gerekiyor? Daha önce işe yaramıştı ama diyetisyenler de aç kalırsanız iyice kilo alırsınız diyor, riske atmak istemiyorum. Geçen sefer aç kalarak birkaç kilo vermiştim ama lityum almıyordum, şimdi iş farklı. Bu ilaçları kullanıp da yine de kilo verebilen, tecrübesi olan var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çözüm bulamazsam en iyi ihtimalle ilaçların hepsini bırakıp akıl sağlığımı yitiririm. Kilo almaktan çok korkuyorum çünkü. Muhtemelen yine kendimi aç bırakmaya başlayacağım, o kiloyu görmemek için her şeyi yaparım.
Psikiyatri ilaçlarına rağmen nasıl kilo veririm?