Sağlık Oturduğunuz yerde rahat rahat yürüyüş yapabileceğiniz açık alanlar var mı? KardanKadın Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Oturduğunuz yerde rahat rahat yürüyüş yapabileceğiniz açık alanlar var mı? Yoksa nereye gidiyorsunuz? Oturduğunuz yerde rahat rahat yürüyüş yapabileceğiniz açık alanlar var mı? Cevapla Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AngelKiss Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Yakında bir park var. Yeşilliği çok güzel, büyük bir park. Orada yürümeyi seviyorum. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl evet bir sürü parkuru olan park var ve sahile de çok uzak değilim 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 978 cevap paylaştı. Evet var açık alan çok benim bulunduğum yr kocaman bir köy zaten 0 3 Yorumla KardanKadın +1 yıl aa köy mü Yorumla SonMohikan71 +1 yıl Evet köy ama haritada baksan il olarak gözüküyor işte ama bildiğin köy kocaman bir köy Yorumla KardanKadın +1 yıl neres, orası Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yaşadığım yerde yürüyüş yapacak yerler çok evime 50 metre ilerisinde bunjn için güzel bir yer var 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Varsa da bilmiyorum ben hiç evden dışarı çıkamıyorum ki yürüyüş de yapmıyorum 0 0 Yorumla
Lady-Elya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet sahil kenarı var 0 1 Yorumla KardanKadın +1 yıl Ay çok iyi Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hep sokak filanArada küçük parklar var 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet bir çok alan var 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 769 cevap paylaştı. Var aslındada merkeze biraz uzak 0 3 Yorumla KardanKadın +1 yıl gidene kadar yürüyüş yapmış olursun zaten :D Yorumla oguzhans0303 +1 yıl Mantıklı👍 kafa zehir maşallah Yorumla KardanKadın +1 yıl sdjfhjsdj Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 614 cevap paylaştı. Yakınımın da orman var.. 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet çok var 0 1 Yorumla KardanKadın +1 yıl süpermiş Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yakında bir park var. Yeşilliği çok güzel, büyük bir park. Orada yürümeyi seviyorum.
evet bir sürü parkuru olan park var ve sahile de çok uzak değilim
Evet var açık alan çok benim bulunduğum yr kocaman bir köy zaten
aa köy mü
Evet köy ama haritada baksan il olarak gözüküyor işte ama bildiğin köy kocaman bir köy
neres, orası
Yaşadığım yerde yürüyüş yapacak yerler çok evime 50 metre ilerisinde bunjn için güzel bir yer var
Varsa da bilmiyorum ben hiç evden dışarı çıkamıyorum ki yürüyüş de yapmıyorum
Evet sahil kenarı var
Ay çok iyi
Hep sokak filan
Arada küçük parklar var
Kapımın önü sahil ve spor alanı :)
Evet bir çok alan var
fotodaki gibi yok ama park var
Var aslındada merkeze biraz uzak
gidene kadar yürüyüş yapmış olursun zaten :D
Mantıklı👍 kafa zehir maşallah
sdjfhjsdj