Küçük bir dilim yenir. Tek önemli olan vücuda ne kadar kalori girdiği değil. Ne kadar yaktığın da belirliyor kilo alıp vermeyi. Normalde dikkat ediyorsan arada tatlı yemenin bir sakıncası yok.
Evet. Sonuçta ekstra kilo denen şey vücutta biriken ekstra kalorilerin depolanması. Yediğin her şey direk olarak kilo olmuyor. Haftalar boyunca çok yemiş olursan depolanarak oluyor.
Kalori hesaplaması yaparsan sorun olmaz Mesela iftarda sofrada pide ekmek yemeyip makarna pilav iki üç kaşık tüketip, yerine bol salata yoğurt çorba sulu yemek tüketip iftar sonrası güllaç için yer açabilirsiniz..
Değer. Zaten diyetteyken canın istediyse kendini ödüllendirebilirsin bence. Bazen karşı koyunca daha çok etkileyebilir diyetini. Bence ye şeker isteğini karşılasın :)
Diyettesin diye şeker tamamiyle birakilmaz zaten. Kendine haftada bir falam tstli gunleri koy ve bu tatlilar şerebtli tatlilar mesela künefe, şekerpare gibi tatlilar degil de hafif tatlilar sütlü tatlilar tercihin olmali. Tatliyi cok sık yememek şartiyla yemen sıkıntı olmaz.
Ramazan’da yapılan diyet hiç verimli olmaz kendimden biliyorum geçen sene birkaç ay sıkı bir diyet yaptım. Ama Ramazan’da gram veremedim durakladı resmen kilo vermem