şu an mesela karın kısmım da ağrıyor biraz. Daha önceden bu hastalığı yaşamıştım. Kendi kendine geçmişti. Şimdi yine başladı. Daha önce yaşayan var mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anal fissür ya da hemoroid olabilirsin. Genel cerrahiden randevu alıp görün bence.
Teşekkür ederim
Kolon olabilir ya da hemoroid olabilir doktor a git
Hangi bölüm. Muayene ederken nasıl bakıyor
İç hastalıkları ya da üroloji tahlil yaptır kan idrar dışkı gibi
Knk diskindan degildir o bence, muhtemelen makatinda yirtik yara gibi ne bilim hemoroid falan varsa onun kanidir diye dusunuyorum...
Evet daha önce olmuştu kendi kendine geçti. 2 yıl önce falan. Yine başladı bilmiyorum acı falan tetikledi galiba
Bende de oluyor ara sira. Daha bi kac gun once bi agri vardi tam diski cikarken bildigin makat acilisinda. Boyle sildigimde kagitta hafif bu boya kalemleri olur ya, kuru bir sekilde hafif bir kirmizilik hatta pembe tarzi bi renk var, yani oyle lop lop yara acilmis gibi akma kan yok da hafif oranin kurumus kanindan bulasiyor kagita. Hemoroid mi bilemiyom tabi ama bir hafta icinde gelip geciyor...
Anladım kanka. Oruçla da ilgili sanırım. Besleme düzeni falan değişiyor
Yok sanmam, cunku bi ramazanlikta olmuyor sonucta...
Lütfen doktora git önemli bir şey olabilir burada kimse sana teşhis koyamaz :/
Midem : e biz kalkalım artık
Bu arada geçmiş olsun
E öyle sende haklısın.
En iyi ihtimalle basurdur
Keşke
Bi doktora git mutlaka
İşte randevu cart curt belki 2 haftaya vardır
Olsun vakit kaybetme
hemoroid
Kendi geçmez mi. Lifli gıda vs yemek lazım sanırım
iç ve dış hemoroid var. iç hemoroidde ameliyat gereklidir. sizinkisi dış hemoroid olduğu için losyon veya merhem, hap, şurup iğne gibi tedaviler uygulanabilir. doktora görünmekte fayda var.
Hangi bölümdü hocam... Ayıptır sorması doktor nasıl teşhis koyuyor
hemoroide cerrahi bölümü bakıyor. teşhis konusunda endişelenmenize gerek yok.:)
Bakmadan teşhis olmaz yani. Veya test falan dfghj ya benim açımdan ayıbı yokta sağlık işte. Allah kimseye göstermesin
Ya bunun oruç tutmakla ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama. Daha önce de oruç tuttuğum zaman bu olmuştu sanırım. Sindirim sisteminde anormallik oluyo
içten ve dıştan bakılmadıkça tanı konması imkansız. yemedikçe, yeterli vitamin ve besin alamadığınızda, su ihtiyacınızı karşılayamadığınızda metabolizmanız yavaşlamaya başlar. tüm gün yemediğiniz yemeğe birden gömülünce de mideniz şok geçirir. haliyle sindirim sisteminde bozukluklar olabilir, dolayısıyla oruçla doğrudan bağlantısı olabilir. kan gelmesi dışında başka gözlemlediğiniz bir şey var mı? dışarıya çıkan et parçası, dışkıyı yapmakta zorluk, ağrı, acı, kabarcık, morarma, baskı hissi vs. gibi?
veya sık sık kabızlık
Hocam dışkıyı yaparken keskin bir ağrı oluyor. Bu 3 4 gündür var. Yani açık renkli kan diyebiliriz. Özet geçmek gerekirse sancılı ve açık renkli..
Tabiri caizse cam keser gibi anlamışsınızdır
Hemoroid tarif ediyorsun çok geç olmadan git verdikleri ilaçlarla düzeliyor ilk evresindeysen
o zaman iç hemoroid de olma ihtimali olabilir. onun tedavisi ameliyat ile oluyor. riskli olabilir, acilen randevu alın cerrahi bölümüne
İnşallah ameliyatlık bir durum yoktur. Teşekkür ederim. Tek umudum bir an önce bitmesi.
umarım. çok geçmiş olsun
Bende çok teşekkür ederim elinize sağlık
rica ederim🙏🏻
Hocam bu mesajı dikkate almazsanız sevinirim. Olur da biri Google den buralara geldiyse bunu da okusun faydalı bi yazı 😂...
.
Basit yaşam tarzı değişiklikleri genellikle 2 ila 7 gün içinde hafif hemoroit semptomlarını ortadan kaldırabilir. Lif tüketimi besinlerin bağırsaklardan geçişini kolaylaştıracaktır.
Bunun için beslenme esnasında meyve, sebze ve tahıllara ağırlık verilerek diyete lif eklenebilir. Daha fazla su tüketmek yine semptomları azaltmak için yardımcı olabilir.
Ilık su ile yapılan banyolar yine hemoroid semptomlarına iyi gelecektir. Sorunlu noktalara buz ile masaj yapmak ağrı ve kaşıntıyı yumuşatmak için etkili bir yöntemdir.
Çeşitli bitkisel kremler ve pomatlar, doktor tarafından kontrol edildikten sonra hemoroit (basur) tedavisinde kullanılabilir.
dışkınızı çıkartmakta zorlanıyorsanız duphalac şurup günde 15-20 m arası kullanabilirsiniz. anında rahatlatıcı çözüm ;) 👍🏻
Basur yani hemoroidin sebepleri arasında kabızlık başlarda gelir. Ramazan ile bu hastalığın kesiştiği nokta; işte budur. Oruç nedeni ile beslenme düzeninin değişmesi sonucu, Ramazan ayında kabızlığa sık rastlanmakta ve bu durum hemoroidi azdırmaktadır
Kalp kanseri