Sağlık Tükürükle kan gelmesi neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 uyuyordum uyandım boğazımda tükürük birikmiş pencereye tüküreyim dedim tükürükle beraber kanda geldi neden olabilir ki acaba? Güncellemeler+1 yıl pencere değil peçete yazılacaktı oraya klavye değiştirmiş arkadaşlar 😂😂😂😂 Tükürükle kan gelmesi neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hollanda-lı-SinEX Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl BronşektaziPulmoner hemosiderozisTüberkülozPnömoniYabancı cisim aspirasyonuPulmoner infarktA-V anevrizmaParaziter hastalıklar (kist hidatik)Akciğer apsesiVaskülitlerSol kalp yetmezliğiMitral stenozTrombositopenilerAkciğer kanseriPulmoner Hipertansiyon Hastasısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aboooo ölmüşüm haberim yok skansmisndkekcm Yorumla Hollanda-lı-SinEX +1 yıl Yat kız Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Benim genelde dilimi ısırdığım zaman öyle olur, her gün olmasa bile ayda bir kaç kez karşılaşırım. 0 0 Yorumla
Stgklbjllşşgffb Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Pencereye tükürmek nedir ya bu nasıl bir evcilleşmezlik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nereye tukurecektim? öğretin hazretleri Yorumla Stgklbjllşşgffb +1 yıl Kızım manyak mısın tükürmek sümkürmek için lavabo denen icat var, perncere nedir? Bir de savunuyor hayret ya Yorumla Soran +1 yıl hahah peçete yazacaktım ya ben pardon akanskdjendknf hem sende mantık yürüt yani pencereye tükürsem kanı nasıl görecektim 😂😂😂 Yorumla
YarenSuuu06 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Dişlerini fırçalıyor musun peki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla YarenSuuu06 +1 yıl dişeti sorunu olabilir Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Dişetlerinde sorun olabilir. 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 686 cevap paylaştı. Dişin kanamistir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bronşektazi
Pulmoner hemosiderozis
Tüberküloz
Pnömoni
Yabancı cisim aspirasyonu
Pulmoner infarkt
A-V anevrizma
Paraziter hastalıklar (kist hidatik)
Akciğer apsesi
Vaskülitler
Sol kalp yetmezliği
Mitral stenoz
Trombositopeniler
Akciğer kanseri
Pulmoner Hipertansiyon
Hastasısın
aboooo ölmüşüm haberim yok skansmisndkekcm
Yat kız
Benim genelde dilimi ısırdığım zaman öyle olur, her gün olmasa bile ayda bir kaç kez karşılaşırım.
Pencereye tükürmek nedir ya bu nasıl bir evcilleşmezlik
nereye tukurecektim? öğretin hazretleri
Kızım manyak mısın tükürmek sümkürmek için lavabo denen icat var, perncere nedir? Bir de savunuyor hayret ya
hahah peçete yazacaktım ya ben pardon akanskdjendknf hem sende mantık yürüt yani pencereye tükürsem kanı nasıl görecektim 😂😂😂
Dişlerini fırçalıyor musun peki?
evet
dişeti sorunu olabilir
Diş etlerin kanıyordur
Dişetlerinde sorun olabilir.
Dişin kanamış olabilir ya da burnun
Disetin kanamistr
Dişin kanamistir