AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçen biliyorum ama zayıflamadı. Herşeyi kiraz sapına bağlarsak olmaz. Beyinde bitirmek gerekir
Az yiyorum ekmek yemiyorm o çay yardımcı sadece
Boy kg kaç
170/ 78/79 kg
Annemde deniyordu o detoksu işe yarıyor ödem attırıyor
Kilo veririm umarım
İştah kesmiyor ödem artırıyor bitki çaylarının max işlevi zaten bu
Ne iştah keser peki
Tok tutar
Yulaf ezmesi tok tutuyor. Yumurta süt peynir falan. Aslında şekeri ve ekmeği keserseniz normalden daha geç acıktığınızı ve daha az yediğinizi farkedersiniz zaten. Çok çabuk acıktırıyor tatlı ve hamur işleri. Ekmeğin kalorisi de çok yüksek, günde 2 ekmek yiyorsanız zaten ortalama 1500 kaloriyi sadece ekmekten alıyorsunuz demektir. Bırakırsanız başka hiç bir şey yapmadan da ayda 2 3 verebilirsiniz
Ekmek 0 bıraktım. Ama bazen sabah simit yiyorum. Sabh kahvaltısı bende tam akşam eksik işte. atiyorm akşam yemeğin yarısını, yulaf alayım ben o zaman
İyi yapıyosun, işte biraz değiştirmek gerekiyor yaşam tarzını. Kilo vermeye başladığın andan itibaren de sevmediğin yiyecekleri severek yiyosun motive oluyosun yoksa yulaf ezmesi hiç de güzel bişey değil skdkd ben yemeğe bakış açımı değiştirdim yaşamak için yiyorum yeridir. 30 kilo verdim ben daha vermem gereken 10 kilo var. Kendini adapte ettikten sonra gerisi geliyor kesinlikle
Spora gidiyor musun? @deryaaq99
Kiraz sapıyla birlikte diyet uyguladım tabi ki hem içip hem yiyince olmuyor ama çok güzel ödem attırdı bana.
Kaç kg verdin
Bir ay boyunca kullanmadım her hafta değişiyordum çünkü bir haftadan fazla aynı çayı kullanmamı söylemişti diyetisyen mesela 1 hafta beyax çay 1 hafta yeşil 1 hafta kiraz sapı haftada 2 kg verdim diyetle
Az vermişsin ya, ben sırf kiraz sapi içiyorum doğadan ya da lipton
Ama aç kalmadım mesela hiç bazen fazladan yedim zararlı şey olmamaj kaydıyla ve ayda 8 kg yapar haaa bir de kasdan gitmemesi için abanmadım yağdan gitmişti
Aktardan almıştım ben bir haftalık yeticeği kadar her birini öyle öyle alıyodum
Ben yemeye de dikkat ediyorum yani akşam hiçbir şey yemiyorim en son 4/5 de ekmeksiz full yiyorum
Ben daha fazla veririm bence yemeğin yarısını atıyorum, ama sabah kahvaltısını tam yapıyorum
Sen baya verirsin bu arada ben tam buğday ekmeği yiyordum her öğünde bir dilim
Ekmek 0. Ha sabahları simit yiyorum ama çok seviyorum ❤️😂
Simite ben de hayır diyemiyorum üşenmesem evde kendim tam buğday unuyla yaparım ama asla öğün hazırlamıyorum üşengeçlikten. Sana bol şans ❤️
Saol tatlim 😊😊😊💋
Göbeğin içe çekilmesi kendimi hafif hissetmem veriyor olmama çok mu yaklaştım sence 😂
Vermişsindir bile sen ya aslında diyetisyene parayada gerek yok şu yağ oranı su oranı ölçen tartılardan onlardan almak lazım ben de alıcam. Bir de youtube da bi kadın vardı ablam onu her gün düzenli olarak yaptı şu an karnında baklavası var 4 tane sen eğer öyle şeyler istiyosan öğrenebilirim kadının kanalını , poposu büyüdü. Bir de her sabah uyandığında karnını göğüsünü kabartıp karnını en içeri çek nefes alarak öyle bekle o hareket midenin küçülmesine ve karına yardımcı oluyor. 20 kere yapmaya çalış. Her sabah
Popom, büyümesin yok ya.. ya dört üç gündür yapıyorum hemen vermemisimdir bence.
İdrar yollarında enfeksiyon varsa iyi geliyor
Absurd şeyler denemiyorum
Harika. 5 ayda 225 gram verdim.
Denedim ve bir ayda beş kilo verdim
Cidden mi oha
İşe yarıyor ama etkili kullanırsanız
Nasıl kullandn sen
Ben ya sabah ya da akşam kullandım bir bardak yemekten bir saat önce
Bende aynısını yapıyorum
Hah tmmdir kaç gün oldu kullanali birde hareket çok önemli yemekten hemen sonra bir yarım saat yürüyüş yaparım
Yürüyüş değil de oraya buraya gidiyorum, sık sık, üç dört gün oldu göbek içe çekldi bir tık ve kendkmi hafif hissediyorum. Ben doğadanin kiraz sapini kullanıyorum
Ben marka değil direkt kirazın sapını kurutup yaptım daha etkili oluyor yazdan kuruttum
Yok elimde nsmsms
Bu yazdan kurut bak daha etkili daha verimliliği yüksek bu markanın şu markanın ürününe bakma içersinde ne var kim bilir en güzel olanı kendin yaptığindir
Yaparım
şu an kaç kilosin
78/79
Boy da önemli tâbi ama çok değil bir beş kilo atsan tmmdir
Ya 8 kg vermek istiyorum ya da 10
Önce adım adım verde ya verirsin merak etme Şu an nsln bilemiyorum ama inan ki verirsin bak
Sabah yiyorum normal akşam eksik yiyorum ekmek 0 çaya 3 şekerden 1 şekere indirdim sabah tek içiyorum çay. Yani bol su içiyorum
Süper daha ne ilk bir ay zaten yağlar içten yanar bir ödem atarsın İlk baş daha sonra kilo vermeye başlarsın
Ayy umarım ya göbek bir tık çekilmiş
Ooo süper göbek den yediği an zaten insanın güveni pompalaniyir
Aynen jsjsj
Hadi bakalım yaz eridikce olur mu
Yazarim, çiğ köfte yenir mi bu süre zarfında 😂😂😂🙈
Aha çiğköfte dedin kalbimden vurdun ki yenir neden dersen çiğköfte metabolizmayı hızlandırır ama aşırıya kaçmamak kaydıyla herşeyin fazlası zarar
Tamam döner vs yenmez dimi
E yani sende zorlama istersen 😂😂
Haha tamam
Seni rakip edeyim mi arada yazarsın bana kaç olduğunu mesajlasiriz şu bu diye
Burdan yazabilrm :)
Sevgilim var 😂😂
Olur hiç farketmez
👍👍👍
O halde grsrz
Hiç denemedim
Kiraz sapı da mı varmıș entersesan ya
Denemedim