trans sürecine kendi başıma girmeyi planlıyorum ama vanda yaşıyorum bu konuyla ilgilenen doktor bulmak kolay değil ve buranın insanı nasıldır bilirsiniz kendimden eminim ama nasıl yapacağım bilmiyorum progesteron östrojen ve testesteron blokeri gibi ilaçları temin etmem gerekiyor fakat hangi ilaç hangi doz almam gerekiyor bilmiyorum boyum 184 kilom 74 lütfen yardımcı olun ❤️🥺
Güncellemeler
+1 yıl
ya zavallısı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden kürtlerde trans ve gay sayısı daha fazla? Ataerkil düzen erkekleri de eziyor galiba..
Olum sen vanlısın lan kendine gel seni göle atarlar
haberim var herhalde değil mi konuyla ilgili bilgin ve tavsiyen yoksa boş yapma yol al vanı senden iyi biliyorum kardeşim
Kardeşim ne la. Pembe kimlik uza burdan
HAHAHAHAH laf soktu mk. meziyetsizi
senin gibi düşük zekaları toplama kampında yakmaları gerek
İbreti alem ederim Seni kafana leğen fırlatırım uza
aynen kardeşim rezil olma daha fazla yeterince senin gibi insanla uğrqşıyorum zaten
aynen yıkadın şu an boş kafalı zırıl seni aptal arabanla story at belki kızları düşürsün A. M. beyinli
Olum seni arabanın egosunu söker kafana vura vura bayılırım uza cevap yazma
kardeşim yersin sen geldin sen hadi ordan git * kurusu sana mı dedim mal gibi cevap yaz diye * uğraşırım ben seninle biber sürerim hayatının orta yerine hadi ordan canını sıkma insanların seni malamat mahlukat
Olum seni urfanın ortasında isotçular çarşısında döverim lan kes tatavayı bak düdüklü tencere
ksodkdodkdodmo bu uygulama küfürleri kardeşim falan yapıyo hayatının orta yerine kakalarım demiştim
Olum senin peynirini kurar tenekeden çıkarmam uza
isotu yer suratına ossurta ossurta boğarım seni ossurupumda ossuruğun evladı
yaprağımı yersin ancak man kafa
Bebeye bak la yumuşak olmuş bana atar yapıyor seni dinlene dinlene döverim
ne kadar boşsun mk* 26 yaşına gelmişsin mal mal araba fotosu paylaşıyon görmemiş değilim ben en azından ve 26 yaşında lmana rağmen bi gram birkim katamamışsın kendine eminim ki bi üniversite bile bitirememişsindir ve meziyetsiz bir biçimde sığıntı hayatını borçlarla kredilerle bir sığıntı gibi sürdürmeye çalışıyorsundur insanlardan bu kadar nefret etmek niye ailen seni hiç sevmedi diye insanlara mal gib davranamazsın git inthar et bok parçası
Hoşt. Benim okuduğum üniversitenin önünden geçemezsin sülalen toplansa kazanamaz. Tatava yapma makara takılıyorum seni hiç ederim çocuk yalan olursun şimdi kaybol
aynen yalancıyı gibmiyolar aynen harwardda okumuşsundur kesin
amçik benim kuzenin itüde öğretim görevlisi fakir beyninle yol al yorumu sil šiktir git
instagramla ve arabalarla uğraşan bir insanın ortalama iq seviyesini ve sosyo ekonomik düzeyini tahmin etmek hiç zor değil kendini rezil ediyorsun ve zamanımı çalıyorsun.
Manyak mısınız hua?
Kadın mı olcan
aynen