Belki de doktorlara kötü davranılmasa hepsi bu kadar iyi olacak.
Siz de böyle doktorlara denk gelince teşekkür ediyor musunuz? Yoksa sadece kötü doktorlara denk gelince şikayetçi mi oluyorsunuz?

Bu zamana kadar doktorlarla çok vakit geçirmişliğim oldu ama anneannemin doktoru gibisini görmedim 2 kez çiçek yaptırıp teşekkür ettim kendisine işini hakkıyla yapan kim varsa ufak bir hediyeyle takdir teşekkür etmeyi severim
Çok sevindim sizin adınıza :)
Ben genel anlamda doktor olsun, banka görevlisi olsun, ne bileyim mesela gittiğim bir cafedeki garson olsun, vs vs. hepsine teşekkür ediyorum. Bu konuda hassasımdır. Hizmet görüyoruz, neticede güzel bir dille teşekkür ederek moral vermek zor değil yani
Bir günde bizim gibi kaç kişiyle uğraşıyorlar kim bilir. Belki de bizim söylediğimiz bir iki güzel söz ile günleri güzelleşiyor. Esirgememek lazım. :)
Kesinlikle👍
En aşağılardaki hödük hariç size bir teklifim var. Hep birlikte daha iyi bir sağlık sistemi oluşturabilirsek doktorlar da size daha fazla zaman ayırır, daha az stresli olur ve sonuç olarak da size memnun kalacağınız bir tecrübe sunar.
Benim doktorlarımın hepsi iyi ve çok tatlıştır. "Aman sen hasta olma ben olayım" cümlesiyle karşılar mı insan🥰 işini iyi yapan herkes baş tacıdır. Fenomenliğin hayırlı olsun.
Teşekkürler 🥳
Rica ederim de sorunu cevaplamamışım kfkfj teşekkür ederim mutlaka çünkü gece gündüz ne zaman arasam dönerler. Bu arada geçmiş olsun sana da.
Sorun değil 😀 tekrar teşekkür ederim.
Cevap
6Cevap
Ben güzel hasta oldum diye teşekkür eden doktor çıkarsa elbet teşekkür ederim.
Olması gerekenı lütuf görüyoruz , hale bak
Maalesef.
Kardesimin doktoru çok iyi çıkmıştı annem 2 kilo tereyağı yapmıştı 😂 çok seviyorum ben doktorları sohbet etmeyi falan
Çok iyi ya :D
Doktora kolay kolay gitmem ama gittiğim zaman işini zaten iyi yapması gerekiyor.. Bunun için ücret ödüyoruz..
Olması gerekeni göremediğimiz için adına iyilik diyoruz. :)
Ben nezaketten vazgeçemiyorum ki marketteki kasiyere, cafedeki garsona bile teşekkür ediyorum doktora nasıl etmiyim
Ben her insana teşekkür ederim. Nezakete önem veririm. Tanımasam bile kolay gelsin gününüz güzel geçsin derim.
Ederim tabiki işini suratıyla isteksiz ve laubali bir biçimde yapan insanlardan nefret ediyorum çok var maalesef
Valla onla da kalmayıp arkasından dua bile ediyom yani
Tabi ki teşekkür ederim
Evet kesinlikle ederim
Tabii ki.
Ediyorum
Ederim
Evet ediyorum
Evet ederim tabi
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?