Sağlık Havaların ısınmasıyla birlikte sağlıklı yaşam perileriniz geldi mi? çoksempatiğimsin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Havalar ısındıkça kilolar dert olmaya başladı, oysa kışın ne de güzeldi 😂 Daha cemre düşmeden ben sağlıklı yaşam moduna büründüm yeniden. Yaza fit girmek... Var bi' hayalimiz be 😏 Havaların ısınmasıyla birlikte sağlıklı yaşam perileriniz geldi mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FitDilber Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl Çoktaaan geldi ama bir türlü %100 koruyamıyorum irademi. Arada kaçamaklarla sürekliliğini korumaya çalışıyorum valla 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gelmedi. Sağlıksız da besleniyor olsam, sevdiğim şeyleri tüketiyorum. Benim için önemli olan da bu. Ayrıca kilo problemi de yaşamıyorum. 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Elinde tuttuklarını elinde tutmasa da tutsa da benim için fark eden bir şey yok ikisini de görmedim çünkü fakirim... 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Günlük spor ve yürüş mesafem kış yaz dinlemez. Dağ tepe ova bayır kar kış kıyamet yaz çöl falan derken yoruldum. 😃 0 0 Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı bi' yaşama adım attığımı hayal edemiyorum =\ 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sinir perilerim geldi bugün çok sıcaktı bunaldım hep 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Benim Martın başında gelmişti 😄Başladım eylemlere. 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Gelen giden bisey yok normal devam sadece ramazan geldi alkol almayı biraktik 0 0 Yorumla
SERHAT_PELİT Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl moruk hava sıcakladı diye hayatımız mı düzene girecek. yeter lan bıktım sizden güzel hayat yok! Cümledeki edatları ve bağlaçları bulunuz. 0 0 Yorumla
Ddmdmdskkwk Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben sana hep böyle devam ederse ben sana hiç bi zaman ben de 1 0 Yorumla
gülbenx Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Sağlık konusunda 310 cevap paylaştı. @97Kerim97 Ananas 😃😃😃😃😃😃 1 1 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl severim Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Gelmez mihemen göbeğimi gösterdi bana 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 937 cevap paylaştı. Hiç gitmemişlerdi ki :D 0 0 Yorumla
KeynesyenKız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Aynen devamke :D Periler de bana katılsın. :D 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sağlıklı yaşam candır 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Sağlık konusunda 785 cevap paylaştı. Al sana gaf, cemre mi kaldı, bitti hepsi😅 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Çoktaaan geldi ama bir türlü %100 koruyamıyorum irademi. Arada kaçamaklarla sürekliliğini korumaya çalışıyorum valla
Gelmedi. Sağlıksız da besleniyor olsam, sevdiğim şeyleri tüketiyorum. Benim için önemli olan da bu. Ayrıca kilo problemi de yaşamıyorum.
Elinde tuttuklarını elinde tutmasa da tutsa da benim için fark eden bir şey yok ikisini de görmedim çünkü fakirim...
Günlük spor ve yürüş mesafem kış yaz dinlemez. Dağ tepe ova bayır kar kış kıyamet yaz çöl falan derken yoruldum. 😃
Sağlıklı bi' yaşama adım attığımı hayal edemiyorum =\
Sinir perilerim geldi bugün çok sıcaktı bunaldım hep
Benim Martın başında gelmişti 😄Başladım eylemlere.
Gelen giden bisey yok normal devam sadece ramazan geldi alkol almayı biraktik
moruk hava sıcakladı diye hayatımız mı düzene girecek. yeter lan bıktım sizden güzel hayat yok! Cümledeki edatları ve bağlaçları bulunuz.
Ben sana hep böyle devam ederse ben sana hiç bi zaman ben de
@97Kerim97 Ananas 😃😃😃😃😃😃
severim
Geldi geldi iyi saate olsunlar 😂
Fit olmayan düşünsün 🙄
cok sukur kilo problemim yok 😂
Gelmez mi
hemen göbeğimi gösterdi bana
Hiç gitmemişlerdi ki :D
Aynen devamke :D
Periler de bana katılsın. :D
Sağlıklı yaşam candır