süphanallaah ilk defa gördüm inanmamam için hiçbir sebep kalmadı. :'( dünya değişiyor ve tabi ki her şey ona göre "yaşayabileceği" tarzda evriliyor biliyosun zaten... maymundan insana şeysi değil ama bu dediğime inanıyorum:d senin evrimine de inandım krdşm yolun açık olsun
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de inandım inanarak başardım
Kilo veremiyorum diye soru açan kızlara 1000 tane görüş atmışımdır
Ulan ben günde 5 bin kaloriden Şu kahvaltıya geçebiliyorum bu tipitipler nası bir kafa Nası bir hayat yaşıyorlar da kilo veremiyorlar
onlarda "yapamam, bırakamam" korkusu ya da algısı ne ise artık bundan var. yemek yemeyi bıraktıklarındaki oluşan boşluğu neyle dolduracaklarını bilmiyorlar. ne alaka der misin bilemem ama böyle. sen "bırakacağım" dediğinde bırakabildiğin için herhangi bir bağlılık kurmadığın için kolay olabiliyordur :D yemeklerle duygusal bağlar kuran tipler sanırım çoğu.
Üsttekini tercih ederim valla djjdjdjjf evrime de ne kadar inanmak istemesem de inanıyorum birazcik 🤏🏻 😂
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle canım bizim gibi, kilo alma derdi olanlar üsttekini tercih ederler ama düşündüm taşındım şimdilik bu yoldan döndüm bir süre karaciğerime sevgi vereceğim
Aynen hocam ben yağlı görünüm seviyorim her iki cinste de ama estetik görünüm açısından kasli olacaksan tabi hem alttaki daha sağlıkli 😂. Bende 3 yumurta yedim sabah 2 lavasa da bisiler hazırlayıp makinede bastim djjdd şimdi de köfte pilav bisiler hazirlicam 🐥😂 umarım istediğimiz kiloya ulaşırız fnd
Aminnn senin ulaşmış olman lazımdı ama hayat şartları işte Kilo almak kolay kolay da kilo almak demek güzel görünmek anlamına gelmiyor düzgün beslenip spor yapıp kilo almak = güzellik
Kilo almaya çalışırken sağlıktan olmamak lazım gerçi bu kızlar için pek geçerli değildir zaten ilk fotodaki kahvaltı sonrasında 1 bardak süt çikolatalı kek yiyordum 2200 kalori falan sadece sabah alıyordum
Kızlar kuş kadar beslense kilo alıyorlar zaten.. erkeklerin işi zor
Ya inan banda bende isler öyle olmuyor. Ben alamıyorum , alsamda verisim çok hızlı oluyor 🥺 bu arada evet dediğin gibi şimdiye almam gerekti ama biraz istikrarsizlik var bende son 1 haftadır yine düzgün yemeye başladım ya ben yediklerimi yazıyorum da 2250 kaloriye anca geliyor sen nasıl usteki ile bide kekle öyle aliyosun o kadar kalori 😂 helal valla 👍🏻
Patatesi yanlış hesaplamışım sanırım neye dayanarak 750 yazmışım hatırlayamadım
2.3 patates yiyordum o da 500 kalori falan ediyor 1900 civarı yiyormuşum sanırım.
Beslenmeyi bilmiyorsundur dediğim gibi kızlar için ( hastalık ve iştah sorunu yoksa ki iştah sorunu da aşılabilen bir şey basit bi olay)
basit çünkü genellikle boyları kısa oluyor ve vücutları kilo almaya yatkın oluyor.
Sağlıklı makroları alıp hafif spor yapıp tamamlayıcı olarakta küçük ama yüksek kalorili şeyler yiyerek rahatlıkla neyse neyse
2022 yılında maddiyatta önemli dediğim gibi kilo almaya çalışırken sağlıktan olmamak lazım.
Ve dediğin gibi senin için farklı olabilir sonuçta genelleme yapıyorum istisnalar olabilir ama Yüz yüze görmediğim için genelleme yapıyorum. Kızların kilo alımı daha kolay ( Gerçi para varsa herkese kolay...)