Güncellemeler
+1 yıl
yok mu kimse
Güncellemeler
+1 yıl
30 dakikadır burada yorumlara cevap veriyorum lanet olsun bu sitenin amacı nedir böyle sorularımıza cevap alamıyoruz üstüne birde elimiz yoruluyor art niyet üzerine kurulu bir platform başka bir şey değil!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bağcılarda araştırmada bir kadın vardı kbb ci adını tam hatırlayamadım gidenler memnunmuş
Hatırlarsanız yazar mısın rica etsem 🙏
Şeyma idi ismi heralde mhrs den bakın siz
Tm teşekkürler
Tam ismi Şeyda Belli imiş
Devlette yapacaksan hepsini gez bence içine sinenexe yaptır
Devlet hastanesinde estetik var mıymış
Var mış aynen ben de geç öğrendim aslında daha önceden biliyordum da olumsuz etiketledikleri için ilgimi hiç çekmemişti
Doktoru iyi seçmek lazim
Tavsiye istiyorum işte. Tşkler
Özelde yapmak daha mantıklı devlette pek işe yarar mı bilemedim
Çok pahalı, var ama devletten memnun ayrılanlar fakat o doktorlarda hep klinik açıp gitti yani benim kovaladıklarım öyle oldu
Anlıyorum ama menun kalmayabilirsin
Umarım fazla cevap gelirse bulurum doktoru
Buradan olmuyor mu🙄
Varsa tavsiyeniz yazın buradan devlet sırrı mı bu, ne takibi Allah aşkına
devlet ve estetik.. peki
yazdık ya işte :D
Görmedim, ikinci kez öylesine açtım bu hesabı sırf soruyu sormak için:) tşkler yorumlarınız için
ever var ama ozel. butcen nedir
Özeli sormadım ben okumadan mı geliyorsunuz
bu is sakaya gelmez ki. butcen yoksa yardimci olurum
Hadi hayır severe denk geldim 🙄 hay Allahım ya nasıl insanlarsınız işiniz gücünüz demogoji şu platforma sizlerin yüzünden gelipte tek cümle soramıyoruz bir bitmediniz yahu bir bitmediniz!!!
7 8 bine cok iyi doktor var. niye riske atican ki. eger devlette istiyorsan haseki cerrahpasa bu 2si
O zaman bırakın yardımseverliği bakın orada ne yazmışım tavsiye istemişim değil mi? Kim miş o o 7-8 e yapan doktor nerede ve ismi nedir?
Ayrıca cerrah paşa ve haseki de var mı bildiğiniz iyi doktor? İsimleri?
niye bu triptesin yasin 18 19 mu
Trip değil bu sadece pişman oldum yalnızca kızlara açsaymışım yorumları. Çünkü bu siteyi ne zaman kullansam bu şekilde geyikler dönüyor bende yalnızca sorumun cevabını almak için buradayım buranın amacı başka da ben mi yanlış anlamışım? Hem ne oldu cevap vermemişsiniz bile
İşte tam da bundan bahsediyorum eğer siz 30 yaş altındaysanız anlamazsınız siz bu dediğimi 😉
30um.
Takip edince ne oluyor pardon? Hediye mi kazanıyorsunuz hayır bilmiyorum da öğreneyim de yanlış anlamayayım diye soruyorum? Bu arada belli 30 oluşunuz çok belli...
senin yas maks 19. ben doktorlari soylicem sana tavsiye. kendi tecrübemi anlaticam ams neyze iyi geceler
Defol! seni zihinsel özürlü yaratık!
yardimci olmak isteyende kabahat.2 ay once ameliyat oldum
30 muş bir de lanet olası döl ısrafı!!!
Bıraksaydım 2 yıla anca anlatırdın geriii