Güzellik & Bakım Ankara'da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar burun estetiği olmayı düşünüyorum Ankara 'da devlet hastanesinde burun estetiği olanlar var mı?Varsa hangi doktoru önerirsiniz? Ankara'da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı? Cevapla Estetik Soruları Öneri Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl gazi üniversitesi hastahanesinde bi prof yaptı arkadaşımın burnunu :D adını bilmiyorum ama arkadaşım orduluydu burnu devasaydı çok dalga geçerdik şimdi hande erçel gibi oldu :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Doktorun ismini öğrenebilir misiniz? Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl tabiki akşam sorarım öğrenirim Yorumla Soran +1 yıl Merhaba öğrenebildiniz mi Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Yusuf kızıl Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Rica ederim Ankaralı kardeşim :) Yorumla Nesli123456 +1 yıl İnstagramı var mı sorabilir misin Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Yaşlı birisi kullanmıyormuş Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yorumlara bakarak araştırman gerekiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorum bulamadığım için buraya soruyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gazi üniversitesi hastahanesinde bi prof yaptı arkadaşımın burnunu :D adını bilmiyorum ama arkadaşım orduluydu burnu devasaydı çok dalga geçerdik şimdi hande erçel gibi oldu :D
Doktorun ismini öğrenebilir misiniz?
tabiki akşam sorarım öğrenirim
Merhaba öğrenebildiniz mi
Yusuf kızıl
Teşekkür ederim
Rica ederim Ankaralı kardeşim :)
İnstagramı var mı sorabilir misin
Yaşlı birisi kullanmıyormuş
Yorumlara bakarak araştırman gerekiyor
Yorum bulamadığım için buraya soruyorum