Kalp ritmim normalde 120nin uzeri, azicik strese girsem 140larda ki o durumda nefes bile alamiyorum. Bloker haplari kullanan var mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Panik atak var mı, doktor ne diyor? Sinirsel bir durum mu yani
nabzim 120,130 atrese girince 140. ama ekg. da ritimler duzenli. nabiz yuksek.
Anladım ritmin düzenli olması iyi bir şey. Normal hayatta da stresli misin?
ben kendimi bildim bileli nabzim yuksek. Hatirliyorum ilkokul 5 de hoca kosturmustu, sonra tum sinifin nabzini elimizi bilegimize koyarak saydirmisti. benim 140 cikmisti. Hoca yanlis olcmussundur demisti. yanlis degilmis
Geceleri kaç oluyor? Düşüyordur yüksek ihtimalle
genelde yüksek nabzim. dusse dusse min 100 oluyor. Siz bilgi sahibi misiniz bu ilaclar hakkinda
Açıkçası bana doktorlar farklı ilaçlar yazdılar concor ismini hatırlamadığım bir ilaç ve dideral. Ben sadece diferansiyel kullandım sonra bıraktım ama bu konuda aile hekiminize danisirsaniz sizi yonlendirecektir
Diferansiyel yazmış klavye, dideral olacak
oyle yaoacagim. ama kullandiysan ne kadar sure kullandin ve ne kadar dozda. bir de biraktiginda yan etkiler cok oluyor diye okudum, yan etkiler oldu mu.. kullanirken nabzin düstü mü? simdi sorun asil şu.. Ben normalde 130la da kendimi sakin ortamlarda tutarak yasayabiliyordum. Ama doktora yapiyorum ve bu ara sunumlar yapmam gerek ve hatta sunuculuk gorevleri verdiler bana🤦🏻♀️ bu durumda kullanirsam nabzimin hizlanmasina engel olabilirmiyim. yani kulla diktan ne kadar sure sonra nabiz dusuyor? ve boyle durumlarda da nabiz yukselmesini onluyor mu yazdigi gibi.. cevap verirseniz cok sevinirim
Bende anskiyete bozukluğu var onun için verildi doktor bir kutu kullan sonra bırak demişti. Bir gün çok heyecanliydim çeyrek kullandım ve 70lere indi nazım yaklaşık yarım saatte. Sonra da kullanmadım. Panik heyecan ve kaygıdan uzak durmalısın. Bunlar da kalp ritmini hızlandırıyor bende önceleri çok vardı takmadikca azaldı. Ama dediğim gibi aile hekimine görün
Yan etki durumunu tam bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor uzun süreli kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim maalesef
Hangi şehirdesiniz?
Ankara
aile hekimi mi vermisti o ilaci yoksa kalp uzmani mi
Kalp uzmanı vermisti bir kutu kullan rahatlayınca bırak demişti
kalp uzmanindan randevu alabilmek gercektwn cok zor. acile gidip sansimi deneyecegim yine
Rica ederseniz bazı doktorlar sıra veriyorlar ama çok zor oluyor. Ben antidepresan kullanıyorum hiç çarpıntı falan olmuyor artık. Bir süre sonra bırakacağım inşallah. Allah şifa versin inşallah atlatacaksiniz
Dini inancınız varsa bolca da la havle duasını okumanızı tavsiye ederim
tesekkur ederim
Beloc falani?
beta bloker haplar.. pek cok farkli ticari adlari var.. beloc bilmiyorum
Sen ne kullaniyon?
simdi baktim beloc. da beta blokermis... Cozum beta bloker mionu merak ediyorum. Kalp ritmim ayni duzeyde genelde hep 120 ama bazen heyecanlaninca strese girince 140lara ulasiyor ama orada bile hep 140 .
EKG falan çektirdin mi tek sorun taşikardi mi yoksa aritmi de var mı?
ekg cektirdim. son 1 ayda iki defa acile gittim.. bi4inde 122 kalp ritmi cikti, digerinde 130.. ekg de cekildi , ekg de duzenli atimcikti.. dedigim gibi 130 ama duzenli atiyor.
ne dusunuyor sunuz