Koltuk altı mantarı nasıl geçer yıllardır uğraşıyorum önerdiğiniz bir ilaç var mı?
Not: lütfen küçümsemeyin çok ciddi bi sorun yaşamayan bilemez.
Not: lütfen küçümsemeyin çok ciddi bi sorun yaşamayan bilemez.
doktora gittiniz mi?
Evet gittim bi krem verdi devamlı kullandım fakat bi etkisini görmedim ne yazıkki
hangi kremi verdi?
Adını hatırlamıyorum bitirip atmıştım bi işe yaramıyor diye tekrar almadım bende.
mantarların türleri vardır ve ona göre tedavi verilmesi gerekir. o yüzden direkt olarak şu ilacı kullan demek zor ama travogen en yaygın kullanılan mantar kremidir. krem haricinde genel olarak yapman gerek bölgeyi sürekli kuru tutmanız. yanınızda sürekli peçete bulundurun ve her nemlendiğinde yenileyin o peçeteyi
Teşekkür ederim önerileriniz için
Cevap
2Cevap
Mantar sadece koltuk altin ile sinirli degildir, eger sinirli ise bence o mantar degil! Kesin mantar diye doktor teshis koydumu?
Evet mantar teşhisi konuldu fakat sadece koltukaltında başka bir yerde yok
Sekeri mümkün oldugu kadar azaltman lazim, cünkü mantari besliyor. Clotrimazol icerikli krem al, hergün iki sefer sür, birde gittigin cildiye doktorumuydu? Kremle gecmesi lazim, ama 3 gün sür hemen iyilessin degil, en azindan 4 hafta sürekli kullanman lazim, sikyaetler tamamen gectikten sonra en az 5 gün kreme devam etmen lazim. Birda koltuk altina temas eden bütün giyecekleri gectikten sonra yenilemen lazim.
Travogen sprey alıp sıkacaksın yahu
Kullandınız mı? Etkilimi
Tamamdır çok teşekkür ederim. Ne kadar sürede etki eder bu konuda bilginiz var mı
2 3 yıldır uğraşıyorum neyi yanlış yaptığımıda anlamış değilim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için deneyeceğim
doktora göründün mü?
Tabiki göründüm değişik bi ışıkla baktı ilaç yazdı kullandım ama bi etkisini görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar