+1 yılÖncelikle sevgiline bu yaklaşımının destek değil sadece kırıcı olduğunu anlatmalısın eğer anlamazsa ilişkinizi gözden geçirmeni tavsiye ederim onun için değil kendin için sağlığın için kilo vermelisin ben yoga hareketleri ile başlayıp bol su içmen ve ekmek yerine haşlanmış patates ve yumurta tüketmenin tavsiye ederim ekmek yiyeceğin zaman esmer ekmek yemeye özen göster bol yeşillik kırmızı biber tüket egzersizler ile sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlayacaksındır canını sıkma bu süreçte kendi sağlığın için çaba göster onun için değil. Kendine iyi bak...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu yazdıklarımız şu an senin için zor geliyor olabilir ama ondan ayrılmazsan hayatının hatasını yaparsın. Senin bu halini sevmiyorsa zayıfladığındada biseylerini beğenmemeye başlayacak. Böyle insanları memnun etmek çok zor. Fakat ayrıldıktan sonra zayıflarsan elde edemediği ulaşılmaz bi kadın izlenimi bırakırsın onda. Zayıflamak içinde sana aralıklı orucu önerebilirim ben 5 ay gibi bi sürede 78 den 58 e düştüm. Öncelikle hayatından toksik insanları çıkarmalısın.
06 Yorumla
Soran+1 yılO süreçte neler yaptın anlatabilir misin rica etsem
- +1 yıl
16 saat yemek yemiyordum 8 saat boyunca istediğim herseyi yiyordum. Bunu sabah 9 da kahvaltı ile başlıyor 17.00 den sonra ertesi gün 9 a kadar hiç bir şey yemiyordum. Tabi birde ekmeği biraz kesebilirsin sebze tüketebilirsin. Öncelikle çok hızlı bi düşüş yaşarsın 3 5 kilo kadar ödem atarsın sonra kilo vermen daha zorlasır bu süre icindede ekstra dikkat etmen gerekiyor lifli gıdalar tüket şekerden kesinlikle uzak dur ekmegide tamamen kes demiyorum ama kepekli yulaflı bir dilim yiyebilirsin. Ben bu şekilde kilo verdim spor yapmadım ama çok yürüdüm.
Soran+1 yıl1 aydır uyguladım ama nedense bir kilo bile eksilme olmadı nedendir bilmiyorum hâlbuki sabah kahvaltısında yulaf tüketiyorum
- +1 yıl
O zaman önce kan tahlillerini yaptırmalısın benimde öyleydi şeker başlangıcı var denildi ilaç verdiler o ilaçla birlikte zayıfladım
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu uygulayacağım
- +1 yıl
Rica ederimm
Sevgili zayıflama konusunda seni teşvik edebilir.
Bir öküz se tehdit edebilir.
Etinin gramına göre seviyorsa kasaptan dana alsın onu sevsin.
Ve sende o öküzle birlikte olmak için kendini paralıyorsun.
O kiloları vermek kendi isteginle olmalı.. Biri istedi diye gram vermem..
Bir ayda 9 kilo verdim. Ve devam ediyorum. Ama kendim öyle mutlu olduğum için..04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başardın anlatır mısın
Soran+1 yılSadece bunların ikisi mı
+1 yılSevgilinin seninle beraber olmaya devam etmesi için böyle bir şart koşması çok ayıp. Kilo ver tabi ama sevgilin için değil kendin için ver. Düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılDerhal sen ondan ayrıl. Seni sen olduğun için sevmeyen biri, fit olduğun için sevecekse bu gerçek bir sevgi değildir.
Kilo vermek için ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp kalori açığı yaratman gerekiyor. Ancak şekerden uzak durmalısın, çikolata ve abur cubur benzeri... Protein ağırlıklı beslenirsen açlık hissiyle boğuşmazsın. Sağlığından da olmazsın. Bütün bunların yanı sıra spor yaparak fit bir görüntüye sahip olmak da çok önemli. Tartıya çok takılma. Hedefin tartıdaki sayılar değil, aynadaki görüntünün güzelliği olsun.30 Yorumla
+1 yılBelli ki sevgiliniz baya zayıf (karakter olarak). Size tavsiyem kısa sürede zayıflamak yerine kısa sürede sevgilinizle bağlantınızı kesmeniz olacaktır, kendinizi bir hayli hafiflemiş hissedeceksiniz. Sonrasında kendi sağlığınız için tecrübeli bir yardım almalısınız diyet ve spor yaşam kalitenizi arttıracaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılöyle şey olur mu ya sen bu kızı sadece dış güzelliği için mi sevmiştin ancak böylesi daha iyi olmuş en azından nasıl birisi olduğunu da görmüşsün seni dış görünüşün için seven biriyle de mutlu olamazdın ki zaten ama bakım da önemli ve bunu kendin için yapmalısın sadece kilo vereceksen de kendin için ver başkası için değil
10 YorumlaSabahları aç karnına 1 bardak bile olsa su iç. Akşam en geç 8 kadar yemek işini çöz. Düzenli beslenme şart. Ekmeği kes, şekeri, yağı, tuzu kes. Ben diyetteyim. 107 kilodan başladım. 96 kilo hedefine gidiyorum. 2 ayı bitiriyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ben de çok istiyorum ama Ramazan ayında ne yapacağım bilmiyorum
+1 yılSeni olduğun gibi sevmeyen bir insanla ilişkini sürdürmeni tavsiye etmiyorum. Zayıflamak için günde iki öğün yemelisin, bol su içmeli ve 6 dan sonra yemeyi kesmelisin, bu şekilde zayflarsin ama sporu da unutmamak lazım.
10 YorumlaKendi özgüvenin yerine gelsin diye zayıflamalısın o seni terketmesin diye değil. Hatta yerinde olsam zayıfladıktan sonra ben onu terk ederdim. Yaptığı büyük saygısızlık
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum tabi birde bunun ramazanı var 😔
Diyet & Beslenme konusunda 445 cevap paylaştı. Sevgilin zayıflamazsan senden ayrılım demiş ya..
Senin yerinde olsam zayıflayıp ben ondan ayrılırdım..
Diyetisyene git..
Şimdi burdan bizim verdiğimiz zayıflama teknikleri sağlıklı olmayabilir..
Bu işi en iyi, bu işin uzmanları bilir..00 Yorumla
+1 yılAga nerden buluyosunuz böyle erkekleri mk. Zayıflamanı isteyebilir bunda bir şey yok ama ayrılırım nedir mk resmen seni tehdit etmiş, bence sen ondan önce davran.
06 Yorumla
Soran+1 yılBirde çok seviyordu neden değişti bilmiyorum 😔
- +1 yıl
Bunu birden bire mi dedi yoksa birkaç kez düzgüce uyardı ve sende vermeyince en sonunda patladı mı?
Soran+1 yılBir kaç kez dedi. Denedim ama olmuyor yani yemediğim halde veremiyorum. Ayrıca kendisi fitness ile ilgileniyor
- +1 yıl
Yaani belki tehdit etmek için değilde seni motive etmek, kilo vermeye yönlendirmek, için demiş olabilir sağlığın için ama bunu tekrar söylerse veya çok üstüne giderse ondan önce sen ayrıl derim.
Soran+1 yılBen bir kilo bile gitmediğini hayıflarken o ağır bir şekilde onu söyledi.
- +1 yıl
Ayrıl derim ben
Giden gitsin seni böyle kabul etmeyen defolsun demekki sevmiyor sevgilim dediğin şahıs bildiğin kütük!!! Onurlu gururlu ol her yerden engelle sil çıkar hayatından ne kafana takip dert ediyon
10 Yorumla
+1 yılSevgilin kendi istediği gibi birini bulsun zayıflamak istiyorsan bunu kendin için yap başkası için değil, sorun kilon değil başka bir bahane daha bulur ilerde..
00 YorumlaSevgilim diyorsun tahmin ediyorum seni bu halinle taniyip sevdi ne oldu kafasina saksimi düştü, ya da gözlerimi kayıyor anladın sen onu ben olsam direk ayrılırım şahsi görüşüm
00 Yorumla
+1 yılbırak ayrılsın, seni sen olduğu için sevmiyosa yanında ne işi var? Kimse için vücuduna müdahale etme..
Kilon boyuna göre çok fazla ve bir çok sağlık sorununa yol açabilir diyet ve spor yaparak ideal kilona ulaşabilirsin 3-4 ayını alır. Başarilar!!00 YorumlaSaat 9 tan sonra yemek yeme uyumadan oncede yarim limon ye
Note: sporcuyum ve turnuvalara falan giderken kilo atmak icin kulaniyordum. Sabah kalkinca zaten goruceksin terledigini falan00 Yorumla
+1 yılSen ondan ayrıl
kısa sürede kilo vermek zaten sağlıklı değil.
Ekmek yeme, gazlı içecek içme, yatmadna önce yemek yeme, yediğin şeyleri çok çiğne, harcadığın kaloriden çok kalori harca00 Yorumla
+1 yılYeme bozukluğunuz varsa bir psikologdan yardım almalısınız. Altında yatan sebepler ileride farklı şekillerde de kendini gösterebilir. Kilonuz önemli değil, sizi kilonuzdan dolayı yargılayanlar hiç önemli değil, önemli olan ruhunuzun sağlıklı olup olmadığı.
00 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun ayağını kapı eşiğinde tutan insandan hayır gelmez. Sağlığın için kilo verebilirsin ama bir başkası istedi diye saçının telini bile kesme.
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum ! 3 yıllık sevgilin senden utanıyor mu sen bir kızsın bunhnasil kendine yedirebiliyosun seninle dış görünüşun için mi birlikteydi zayıfla ama önce ondan AYRİL
00 YorumlaSevgilin için zayıflayacaksan hiç zayıflama. Bugün kilonu öne sürer, yarın bir başka yönünü. Her istediğini yapacak mısın? Kendin için zayıfla zayıflayacaksan.
00 YorumlaZayiflamaman icin ayriliyorsa bence birak gitsin, sana bu sekilde baski uygulamak nedir. Güzel dilde beraber spor yapalim saligimiza bakalim diyebilir. Bence ayril takma bile
00 YorumlaAç gez verirsen.. ben bir dönem stresten aç gezdim 10 kilo verdim. Almak için çok uğraştım , almak daha zor
02 Yorumla
Soran+1 yılAç gezemem ki basım dönüyor bayılacak gibi oluyorum
Siz kadınlar aşağılanmayı sonra birinin dediğini yapmayı ne kadar sevmeye başladınız. Oysa ayrılsın kendine istediği gibi birini bulsun sen de önüne bak , zayıflarsan da kendin için zayıfla birisi dedi diye değil. Ne kadar ezikçe şuna bak...
27 Yorumla
Soran+1 yıl@agaRIOmee Cidden ben öyle biri değilim 😔
- +1 yıl
Bak kızlar hep aynısını yapıyor bı özelliği ile ilgi çekmeye çalışıyor sadece abazalarin ilgisini çekiyor sunuş böyle dış görünüş felan kendinize değer verin biraz ya ya böyle biriyle evlendiğini düşün hamile kalicam doğumdan sonra kilo Alican veremiyicen vs fiziğin ister istemez elinden gidecek neyle tehdit edicek o zamanda yok şöyle oldun yok beni seni bosarim felan önce sebepsiz yere sevilmeyi bulun sonra konuşun sizi seven kişi öyle sevsinki öyle hissettirsinki bok çukurunda dahi olsanız sizin için yaşasın diyicenki öylesi var mı var ama işte gönül gözünüzü kapatıp gözlerinizle bakıyorsunuz insanlara yapmayın bu çocuğu ben olsam ben terk etmiştim bunu dedikten sonra
#KendineDeğerVer
Soran+1 yıl@agaRIOmee peki doğru insan olduğunu nasıl anlayacağız bilgi verir misin
Soran+1 yıl@agaRIOmee gerçekten seven biri dış görünüşe gerçekten önem vermez mi? Karakter mi önemli onun için? Ya abazanlqr için ne önemli? Sanki onlar için de nefes alsın yeter diyorlar 😔
- +1 yıl
Seven biri için kalbin ve mantığın karakterin
bakımlı ol yeter gerisi boş emin ol ne zenginler gördüm Karun gibi bı ekmeğe muhtaç olan ne güzeller gördüm yakışıklılar boylu poslular bı kaza hayatlarını yok etti garip ama yanlarındaki insanlar hep merhametli oldular yanlarında durdular neden biliyor musun çünkü onun elindeki şeyler için değil onun için hep ordaydilar
+1 yılEğer kendinizi öyle seviyorsanız öyle kalın ve o aptal heriften önce siz ayrılın. Sizi sevmeyen insanı boşuna tutmaya ne gerek var?
00 YorumlaBu çocuk seni sakat kalırsan da bırakır hastayken de... Hamileyken aldatır... Ohoo
Böyle ilişki mi olur ayrılıkla tehdit ediliyor birde.00 Yorumlahergün 10 bin tempolu adım, un şeker tuz tüketimini minimuma düşür kızartma ve abur cubur yasak. Bitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir şey istememiş, yemeyi bırakın. Resmen yemeyi bırakın ve sürekli diyette kalın. Lifli gıdalar ve protein yönünden zengin şeyler tüketin. Bahar geliyor, her gün koşun 15 dakika. Hepsi bu, bol sıvıyla verilir kısa vadede.
00 Yorumla
+1 yılkendin için zayıflayacaksan zayıfla ona ne filan diyecekleri kafana takma... sen kimse için değil sevgilin için zayıfla
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 1b cevap paylaştı. Şart koşması çirkin olmuş, yerinde olsam zayıflar onunda kıçına tekmeyi basarım.
Ketojenik beslenme yap 1 ayda 5 kg faxla verirsin.00 Yorumla
+1 yılEğer sırf bu yüzden ayrılacaksa zaten sen terket düşünme bile. Sağlık için zyıfla o ayrı. Ama sırf bir adamın egosu için zayıflanmaz
00 Yorumla
+1 yılSana bunu bu dille demesi ne derece doğru sence bunu düşün bir hasta olupta bu kiloyada gelebilirdin oylededemi seni birakacakti üslubu yanlis bence
00 Yorumla
+1 yılAllah onu bildiği gibi yapsın inşallah duba gibi olur ilerde. Yavrum sen kendin için ver sağlık için ver ciktir et o pisliği
00 Yorumlaadam 3 yıllık ilişkisini kilon için bitircekse bitmesi daha isabet olur zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyordu birde 😔
Ondan ayrıl sonra da zayıfla bir güzel pişman olsun bir güzel
10 Yorumla
+1 yılDiyetisyene git ve spor yap. He bu arada sevgilin için zayıflama. Kendin için yap bunu.
10 Yorumlaboşa kürek çekme ayrılmak isteyen başka bir nedenle de ayrılır yani
10 Yorumla
+1 yılSenin ilişkin zaten bitmiş farkında değilsin sadece
10 Yorumla
+1 yılArkadaş bu nasıl bir tehdittir ya, ayrılırsan ayrıl deseydin..
10 Yorumla
+1 yılBundan dolayı gidecekse cehennemin dibine gidebilir
10 Yorumla
+1 yılYahu sen ne gurursuz bir kadınsın, o adama geri mi gideceksin.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin demekki dış görünüşe önem veriyor o yüzden boş ver
00 YorumlaBunun gibi bir yüzsüzün dediğini takıp üzülüyorsan affedersin çok malsn. Takma yol ver
00 Yorumla
+1 yılSevgilini değistir bence ne kendini değistiriyorsun saçmalık bu
03 Yorumla- +1 yıl
Sen değiştirme 🤣 sen sakin ol canım 🤣 kilo almak kolay vermesi zor 🤣
- +1 yıl
@ılke_x.
Ama cidden kilo ver nedir ya bildigin saygısızlık etmis zayıf olsa bisey denilmez kilo al biraz cok zayıfsın dersin iyiligi icin soyluyormus gibi olursun🙂
+1 yılBence o odun sevgilinden kurtul önce bi. Nasıl böyle insanlarla birlikte olabiliyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yıldiyetisyene git bence
sırf onun içinde zayıflama kendin için sağlığın için zayıfla00 Yorumlaİnanmıyorum sana zayıflamayı mı düşünüyorsun. Ben olsam ayrılırdım…
00 Yorumla
+1 yılTatlim sen zayıflamak yerine sevgilinden ayrılmayı seç bence
00 YorumlaSen en iyisi benim sevigili ol ben tombul severim 😃
00 Yorumla
+1 yıltek öğün besleneceksin. ekstra hiç bir tüketim olmadan
00 YorumlaE sonra tekrardan kilo alırsan n'olacak? Bırak onu kesinlikle.
00 YorumlaSağlıklı beslen
Lifli doğal besinler kullan
İşe veya okula yürüme git00 YorumlaCanım benim, aslında sırf sana bunu dedi diye bitirmeliydin ilişkini. Manipüle ediyor.
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBu cümlelerden sonra gerçekten nasıl böyle bir soru sorabiliyorsun. Adam bildiğin sana saygısızlık yapmış, sen hâlâ ona kendini beğendirneye çalışıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSeni fiziğin için sevenle değil sen olduğun için seven biriyle yoluna devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer sende kilondan rahatsızsan spor yap diyet yap ve zayıfla. Fakat sevgilini de o kilolarla birlikte at gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünde 3 saat spor yap ve çok az ye, yediğin şeylerde salata haşlanmış ızgara olsun bol bol su yeşil çay iç bu arada sevgilin öküzmüşşşşş
00 Yorumla
+1 yılBence senin şuandaki en büyük problemin kilo değil sevgilin. Sen önce ondan bi kurtul. Sonrasında kendini nasıl iyi hissediyorsan ona göre kilo verirsin.3/5 kilo aldın diye senden ayrılmayı düşünen hamile kaldığında kesin seni aldatır
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılo kişinin ayrılma tehdidi yüzünden değil, kendin istediğin ve kendi sağlığın için yapmalısın bunu.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Benim söyleyeceğimi sen söylemişsin. Bana gerek kalmamış 👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp etmiş, Allah korusun bi kaza falan geçirsen seninle olmayacak birisi o o zaman sen terket. Hatta önce kilo ver, sonra terket.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa da direk terket. Haketmiş hayvan
+1 yılbenim sevgilim de az kilolu ama onu olduğu gibi seviyorum, seni seven kusurlarıyla sever unutma, sen yine sağlığın icin zayifla ama asla onun tehditiyle zayıflama :)
00 Yorumla
+1 yılBu onun karari olmamali zayıflamak istiyorsan da istemiyorsanda bu senin kararın olmali kilon yüzünden ayrilacaksa zaten sana değer vermiyordur sen ayrıl ondan
00 YorumlaEğer kendine saygın varsa ayrılırsın ama kilo vermek istiyorsan öğün sayını azaltabilirsin veya bol du icerek mideni sıvıyla doldurmayı deneyebilirsin
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat